Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΒΕΡΓΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ- Gold Vlachos Team

ΒΕΡΓΕΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ- Gold Vlachos Team
TIMH 350 ΕΥΡΩ

Οι βέργες ραβδοσκοπίας Gold Vlachos Team κατασκευάστηκαν  στις αρχές του 2000 για τις ανάγκες συγκεκριμένων ερευνών με του ερευνητή Αντώνη Βλάχους   ,σε περιοχές που τα πτερώματα είχαν μεγάλη περιεκτικότητα  από  ευγενή μέταλλα , όπου δημιουργούσαν πολλούς ψευδή στόχους στους περισσότερους τεχνολογικούς ανιχνευτές , και ραβδοσκοπικών οργάνων.

Η κατασκευή και ο σχεδιασμός έγινε βάση των τρόπων και τεχνικών  ερευνών που χρησιμοποιεί ο ερευνητής Αντώνης Βλάχος στις επαγγελματικές έρευνες που αναλαμβάνει .
Οι βέργες Gold Vlachos Team έχουν κατασκευαστεί από 3 διαφορετικά  μέταλλα και έχουν επιμεταλλωθεί  με 6  επιστρώσεων από με 3 ευγενή μέταλλα ( χαλκό , ασήμι , χρυσό )  , προσθέτοντας  και ειδικές γομώσεις μαγνητικών πετρωμάτων και μεταλλευμάτων στην σύνθεση του  ραβδοσκοπικού  οργάνου.

Ο συνδυασμός τον επιμεταλλώσεων και επιχρυσώσεων με την παράλληλη ενεργειακή  σύνθεση των πετρωμάτων και μεταλλευμάτων , κάνει αυτό το επαγγελματικό όργανο να αντιδρά με συγκριμένες κινήσεις στον εντοπισμό των επιθυμητών θαμμένων και επιφανειακών  στόχων  .
Οι βέργες Gold Vlachos Team είναι ένα πολύτιμο ραβδοσκοπικό όργανο ανίχνευση πολυτίμων αντικειμένων για μεγάλη απόσταση και βάθος ακόμα και στα ποιο δύσκολα εδάφη της Ελληνικής επικράτειας .

Αυτό το επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο έχει την δυνατότητα να απορρίπτει αυτόματα όλες τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές παρεμβολές μηδενίζοντας όλους τους ψευδής στόχους ,αντιδρώντας μόνο σε πραγματικές εκπομπές και μαγνητικών σημάτων  από πραγματικούς στόχους πολυτίμων αντικειμένων.
Δεν επηρεάζεται από θερμοκρασία , υγρασία , οξειδώσεις , ηλεκτρικές και μαγνητικές εκπομπές  της ατμόσφαιρες , και δείχνει ξεκάθαρες κινήσεις στον χειρίστη για τον εντοπισμό του επιθυμητού στόχου .

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΑΒΩΝ 
Η κάθε λαβή του  οργάνου Gold Vlachos Team  στο εσωτερικό τους  έχουν κατασκευαστεί με δυο ειδικά ρουλεμάν που φέρουν ειδικά  φρένα για ελεύθερη και σταθερή  κίνηση των κεραιών ,
Οι λαβες  στο εσωτερικό τους φέρουν ειδικές μικροσκοπικές  κυψελοειδείς θήρες για την φόρτιση ενεργειών  του οργάνου από την ενέργεια του χειριστή .
Ένας  ειδικός άξονας διαπερνά  κάθετα το εσωτερικό των λαβών συνδέοντας τις λαβες με τις κεραίες με ειδικούς  αποσπώμενους  συνδέσμους ,  για την εύκολη και γρήγορη  αποσυναρμολόγηση , συνομολόγηση ,του ραβδοσκοπικού οργάνου  .  
Οι λαβες στο κάτω μέρος τους, έχουν τοποθετηθεί ειδικές μεταλλικές στρογγυλές τάπες σφαγής  με υποδοχή για σύνδεση ενισχυτή σημάτων όλων των τύπων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΡΑΙΩΝ 
Οι κεραίες αυτού του επαγγελματικού ραβδοσκοπικού οργάνου έχουν κατασκευαστεί με ειδικούς συνδέσμους σύνδεσης και αποσύνδεσης , αλλά και  για επιλεκτικό μήκος τοποθέτησης κεραιών  .
Στο μέρος τις κεραίας κεφαλής έχει τοποθετηθεί  ΕΙΔΙΚΟ  ΠΗΝΙΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ, όπου κάθε εκπομπή η μαγνητικού σήματος  που λαμβάνει από μεγάλη απόσταση και βάθος  να αντιδρά με συγκεκριμένες κινήσεις για να φανερώνει στον χειριστή την ταυτότητα του αντικείμενου.   
Το  ΕΙΔΙΚΟ  ΠΗΝΙΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ έχει τοποθετηθεί στις άκρες των  κεραιών  του ραβδοσκοπικού οργάνου για την αυξήσει την απόσταση και το βάθος έρευνας , αλλά και για την αυτόματη απόρριψη των ψευδών στόχων που δημιουργούνται από της ηλεκτρομαγνητικές δραστηριότητες της ατμόσφαιρας.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ 
Οι βέργες ραβδοσκοπίας Gold Vlachos Team  ανιχνεύουν θαμμένους και επιφανειακούς στόχους πολυτίμων αντικειμένων σε μεγαλύτερη απόσταση  των 2 χιλιόμετρων

ΒΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΑ
Οι βέργες ραβδοσκοπίας Gold Vlachos Team ανιχνεύουν θαμμένα αντικείμενα σε μεγαλύτερο βάθος από 30 μέτρα.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Οι βέργες ραβδοσκοπίας Gold Vlachos Team φέρουν εγγύηση καλής λειτουργιάς εφόρου ζωής.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ
Με κάθε αγορά ραβδοσκοπικού οργάνου κερδίζετε μια εκπτωτική κάρτα μέλλους , με προνόμιο στην επομένη αγορά ραβδοσκοπικών οργάνων  να κερδίζετε  από 10% έως 30% έκπτωση.
Δωρεάν Σεμινάρια Ραβδοσκοπίας


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ 
Αυτό το επαγγελματικό  ραβδοσκοπικό όργανο κατασκευάστηκε για  κάποιες συγκεκριμένες έρευνες μου , όπου οι εδαφικές συνθήκες είχαν  ιδιαίτερες δυσκολίες με πολλές παρεμβολές από καθρεπτισμένες αντανακλάσεις που τις προκαλούσαν  πτερώματα και μεταλλεύματα παρόμοιων συχνοτήτων.
Τα θετικά αποτελέσματα που μου έφερε αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες , με έκανε να το ονομάσω τιμητικά με το όνομα τις ομάδας μας , φέροντας και ανάγλυφα στις λαβες του ραβδοσκόπου οργάνου  το όνομα τις ομάδας μας .  VLΛACHOS TEΛM .
Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες στις έρευνες σας
Με εκτίμηση
Βλάχος Αντώνης

Το σετ περιλαμβάνει
•2.βέργες ραβδοσκοπίας Gold Vlachos Team
•Ενισχυτή σημάτων V.R.G 811
•1.Θήκη μεταφοράς υφασμάτινη παραλλαγής
•8.δήγματα μαρτύρων
•1.Cd με Οδηγίες χρήσεις όλων  των ραβδοσκοπικών οργάνων
•1.βιβλίο σε CD ( τα πρώτα βήματα ραβδοσκοπίας )
•Δωρεάν μεταφορά
•Εγγύηση εφόρου ζωής
•Κάρτα μέλλους με έκπτωση για τις επόμενες αγορές από 10 % έως 30%   , και δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια ραβδοσκοπίας.

Gold Detector – VLΛCHOS TEΛΜ
‘Ζήσε την Εμπειρία’
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ – ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Ενοικίασεις -Πωλήσεις – Ανταλλαγές – Επισκευές – Αναβαθμίσεις – Αποσύρσεις
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – Whats up -6974115407 –F2G- 6906836170 –CU - 6956615312
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
www.gold-detector.gr    -  www.gold-hunter.gr

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ανιχνευτής αποστάσεων ΒΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ Hiper Gold

Hiper Gold – Ηλεκτρονικό ραβδοσκοπικό
Dynamic Search Bionic :Gold – Silver - Space
Ραβδοσκοπικός Ανιχνευτής Αποστάσεων αναζήτησης και εντοπισμού – Χρυσό,Ασήμι,Κενό.
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  750 ΕΥΡΩ

Ο Ραβδοσκοπικός ανιχνευτής αποστάσεων Hiper Gold εντοπίζει θαμμένων αντικείμενα σε μεγάλη απόσταση και βάθος με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και στις δυσκολότερες ατμοσφαιρικές και εδαφικές συνθήκες.Hiper Gold είναι ανιχνευτής ΒΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ,με ψηφιακή ένδειξη συχνότητας έρευνας, επιλεκτικών αναζητήσεων θαμμένων αντικειμένων.

Έχει κατασκευαστεί με ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ για να μπορεί να επεξεργάζεται όλα τα ληφθέντα ατμοσφαιρικά σήματα και εκπομπές,φιλτράροντας  και απορρίπτοντας αυτόματα όλες τις ψευδές παρεμβολές.Ο επεξεργαστής  αποδέχεται μόνο τα πραγματιστικά σήματα και εκπομπές, κατευθύνοντας τον χειριστή στο συγκεκριμένο σημείο που είναι τα θαμμένα αντικείμενα.

Ο σχεδιασμός και κατασκευή του συγκεκριμένου ραβδοσκοπικού ανιχνευτή αποστάσεων έχει γίνει  με συγκεκριμένες προδιαγραφές ώστε να λειτουργεί με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και στα Ελληνικά εδάφη.Οι βίοσυχνότητες που εκπέμπει και λαμβάνει ο συγκεκριμένος ανιχνευτής είναι ικανός να εντοπίσει θαμμένα αντικείμενα (Χρυσό , Ασήμι) σε οποιοδήποτε περίβλημα άλλου μετάλλου,και άλλης αγωγιμότητας  που έχουν τοποθετηθεί.

Ο ραβδοσκοπικός  ανιχνευτής  αποστάσεων ΒΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ Hiper Gold εντοπίζει το μήκος κύματος της βίο συχνότητας του μετάλλου για το οποίο κάνουμε έρευνα.Ανάλογα με την ποσότητα των μετάλλων και τις ικανότητες του χειριστή μπορεί να εντοπίσει στόχο σε απόσταση 1500 μέτρων.
Ο Ραβδοσκοπικός ανιχνευτής αποστάσεων Hiper Gold δεν επηρεάζετε από εδαφικές συνθήκες, οξειδώσεις , ,πετρώματα ,κλπ .
Λόγο της ειδικής κατασκευής του επεξεργαστή,στο να εντοπίζει αντικείμενα που βρίσκονται θαμμένα στο έδαφος κάποιο χρονικό  διάστημα  όπου έχουν δημιουργήσει ιόντα ανιχνεύσιμα από τις ΒΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

•Τρόποι έρευνας : Μία συχνότητα την φορά
•Μικροκοντρόλερ: κυκλώματα μεγάλης αντοχής.
•Ψηφιακή ένδειξη  συχνότητας
•Προγραμματιζόμενο. Υγρασία : 0 - 85 %
•Θερμοκρασία λειτουργίας :0 έως 35 βαθμοί Κελσίου
•Θερμοκρασία αποθήκευσης -10 έως 45 βαθμοί Κελσίου
•Μπαταρίες : έξη των 3α  -Διάρκεια Μπαταριών : 7-10 ώρες,
•Μέγιστο βάθος : 4 μέτρα
•Μέγιστη απόσταση : 1500 μέτρα
•Οδηγίες χρήσεως Ελληνικά
•Εγγύηση 34 μηνών
•Τσάντα μεταφοράς


Gold Detector – VLΛCHOS TEΛΜ
‘Ζήσε την Εμπειρία’
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ – ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Ενοικίασεις -Πωλήσεις – Ανταλλαγές – Επισκευές – Αναβαθμίσεις – Αποσύρσεις
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – Whats up -6974115407 –F2G- 6906836170 –CU - 6956615312
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
www.gold-detector.gr    -  www.gold-hunter.gr