Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΒΕΡΓA ( Ι ) ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ- GOLD AKTOR

ΒΕΡΓA ( Ι ) ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ- GOLD AKTOR
Διαθέσιμη σε δυο τύπους ( χρυσό – ασήμι )
 150

  • Απόσταση έρευνας: 900 μέτρα
  • Βάθος εντοπισμού: 70 μέτρα
H βέργα ραβδοσκοπίας( Ι ) GOLD AKTOR είναι κατασκευασμένη από ευγενή μέταλλα για μεγαλύτερη ευαισθησία στην λήψη και τον εντοπισμό των εκπομπών των θαμμένων μεταλλικών αντικειμένων.
Λειτουργεί με την μέθοδο των ταλαντώσεων και εντοπίζει με μεγάλη ευκολία όλα τα μέταλλα με εξειδίκευση στον εντοπισμό των ευγενή μετάλλων ( χρυσό, ασήμι, χαλκό ).
Η υψηλή ευαισθησία της βέργα επιτρέπει τις εύκολες κινήσεις ακόμα και τις ελάχιστες ραβδοσκοπικές αντίδρασης όπως πολύ μικρούς στόχους, πολύ μεγάλο βάθος και απόσταση.
Η ευθεία βέργα ( Ι ) ταλάντωσης είναι ένα επαγγελματικό όργανο ανίχνευσης και απευθύνεται σε ερευνητές που θέλουν ξεκάθαρες ενδείξεις για το βάθος και την απόσταση του κάθε στόχου που ερευνούν.
H βέργα ραβδοσκοπίας ( Ι ) GOLD AKTOR κατασκευάστηκε με έναν έξυπνο σχεδιαστικό τρόπο. ο συνδυασμός με τα ευγενή μέταλλα κατασκευής δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέγει πολλούς τρόπους και τεχνικές ανίχνευσης στόχων.
Η βέργα ραβδοσκοπίας ( Ι ) GOLD AKTOR αποτελείτε από τρία μέρη. Το ένα είναι η λαβή και τα άλλα δυο τμήματα είναι της κεραίας. Συνδέονται και αποσυνδέονται μεταξύ τους με ειδικούς συνδέσμους για εύκολη και διακριτική μεταφορά αλλά και για επιλεκτική μέθοδος έρευνας.
Η πρωτοποριακή σχεδιαστική κατασκευή της συγκεκριμένης βέργας GOLD –AKTOR την κατατάσσει στα πιο εξελιγμένα ραβδοσκοπικά όργανα που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες ερευνητές.
Η βέργα ραβδοσκοπίας ( Ι ) GOLD AKTOR κάθε φορά που εντοπίζει έναν στόχο αρχίζει να κάνει κινήσεις ταλάντωσης με κατεύθυνση στην εκπομπή του στόχου. Στη συνέχεια πλησιάζοντας τον στόχο, η βέργα κάνει και κύλικες ταλαντώσεις μεγάλης κλίμακας.
Φτάνοντας ακριβώς πάνω στον στόχο, η βέργα κάνει μεγάλες κάθετες ταλάντωσης φανερώνοντας την ταυτότητα του αντικείμενου και το βάθος. Η χρήση αυτού του εξειδικευμένου ραβδοσκοπικού οργάνου δίνει μια μοναδική εμπειρία ανακάλυψης στον χειριστή.
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο πολύτιμο και επαγγελματικό είναι ο εύκολος εντοπισμός των ΚΕΝΩΝ. Με αυτό το όργανο μπορούμε να εντοπίσουμε μια είσοδος σπηλαίου, πηγαδιού, τούνελ πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά από πολύ μεγάλη απόσταση.
Αγωγιμότητα
Η βέργα ( Ι ) ραβδοσκοπίας – GOLD AKTOR είναι ειδικά σχεδιασμένη να κάνει υψηλή αγωγιμότητα την στιγμή που συνδέεται με την παλάμη του χειριστή λαμβάνοντας την ενέργεια του σώματος μας, ακόμα και χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ενέργεια με ενισχυτή ρεύματος για να εντοπίσει ένα στόχο .
• Ανίχνευση : Υψηλή ευαισθησία στο εντοπισμό θαμμένων και επιφανειακών στόχων
• Κεραία : Με αποσπώμενα μέρη, εύκολη και διακριτική μεταφορά και έρευνα
• Λαβή : Λεπτή και ελαφριά για ξεκούραστη έρευνα
Η βέργα ( Ι ) ραβδοσκοπίας – GOLD AKTOR έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και με ενισχυτή σημάτων ( Gold –Silver ) για μεγαλύτερη αγωγιμότητα και ευαισθησία στην ερευνά των ευγενή μετάλλων αλλά και στον πολυτίμων λίθων .
Το σετ GOLD AKTOR περιλαμβάνει :
• 2 Βέργες ( Γ ) ραβδοσκοπίας
• 1 Ενισχυτή βεργών 9 v – V.R.G 811
• 1 Βιβλίο ραβδοσκοπίας cd
• 2 Δήγματα μαρτύρων
• Τσάντα μεταφοράς
Εγγύηση
Η βέργα ( Ι ) ραβδοσκοπίας – GOLD AKTOR έχει γραπτή εγγύηση εφόρου ζωής καλής λειτουργίας.


Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr