Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD PIRAMIS EGYPT

Εκκρεμές ραβδοσκοπίας  GOLD PIRAMIS EGYPT

Τιμή  250 € εγγύηση εφόρου ζωής

Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT έχει κατασκευαστεί με την τέχνη της  αρχαία αιγυπτιακή φιλοσοφία της ανάποδης πυραμίδας , χρησιμοποιώντας  στην κατασκευή του  μεταλλικά υλικά υψηλής αγωγιμότητας για να μπορεί να λαμβάνει αμέσως εκπομπές από θαμμένα και επιφάνηκα πολύτιμα αντικείμενα κατασκευασμένα από χρυσό και ασήμι , νομίσματα  , κοσμήματα ,κλπ . Οδηγώντας τον χειριστή στο σημείο που βρίσκετε το αντικείμενο, φανερώνοντας την ταυτότητα του  με ανάλογες κινήσεις

Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT είναι κατάλληλο και στο να  εντοπίζει  εκπομπές και από πολύτιμους λίθους , ρουμπίνια , διαμάντια, σμαράγδια, κεχριμπάρια,  κλπ . η υψηλή ευαισθησία του μπορεί να εντοπίσει και διάφορες κοιλότητες στο έδαφος , τεχνίτες η φυσικές, σπήλαια , πηγάδια , τούνελ , σήραγγες ,κλπ .

Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT μπορεί να λάβει δονήσεις  από υγρά στοιχεία , νερό , φυσικό αέριο ,υδρογονάνθρακες  κλπ ,  στο έδαφος και να εντοπίσει το σημείο μεγαλύτερες δόνησης ,
Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT  είναι ένα ολοκληρωμένο  επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο υψηλής ευαισθησίας και με μεγάλη αγωγιμότητα σε νομίσματα χρυσά ( λίρες ) , ο θάλαμος δηγμάτων που έχει στο εσωτερικό τους έχει κατασκευαστεί με διαστάσεις  στο  να μπορεί να τοποθετηθεί μια χρυσή  λίρα  , ώστε να μπορεί να δημιουργήσει στον εσωτερικό πυρήνα του ραβδοσκοπικού οργάνου έναν μαγνητισμό  εκπομπών ανάλογο με αυτόν που έχουν τα αντικείμενα που επιθυμούμε να ανακαλύψουμε.

Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT  σε κάθε στόχο που εντοπίζει αντιδρά με συγκεκριμένες κινήσεις  ,φανερώνοντας στον χειριστή την ταυτότητα του αντικειμένου ,και  με παράλληλες ενδείξεις για την κατεύθυνση του στόχου,  οδηγώντας τον χειριστή στο ακριβές σημείο του αντικειμένου.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 
Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT   μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην μέθοδο των ερωτήσεων με μεγάλη αποτελεσματικότητα .Μπορεί και εντοπίζει στόχους μέσω φωτογραφείων και χαρτών , για απομακρυσμένη ανίχνευση πολυτίμων αντικειμένων.

Ο σχεδιασμός  και η σύνθεση των μετάλλων  με παράλληλη την  φόρτωση ενεργειών που έχει κατασκευαστεί  το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο ,   μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην πρόβλεψη διαφόρων καταστάσεων που μπορούν να μας απασχολούν , προσωπικά , αισθηματικά , επαγγελματικά , κλπ .     
ΘΑΛΑΜΟΣ  ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ
Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT  έχει κατασκευαστεί με επιλεκτικό θάλαμο δειγμάτων στο εσωτερικό του, δίνοντας την δυνατότητα στον χειριστεί να τοποθετεί εύκολα και γρήγορα στο ραβδοσκοπικό όργανο το αντικείμενο που επιθυμεί να εντοπίσει   .

ΒΑΘΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ 
Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT μπορεί να εντοπίσει έως και 60 μέτρα βάθος ,ανάλογα με τις δυνατότης του χειριστή  αντικείμενα και υγρά στοιχεία έως και 150 μέτρα  .

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
Το εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT εντοπίζει αντικείμενα έως και 3 χιλιόμετρα απόσταση ανάλογα με τις δυνατότης του χειριστή  σε οποιασδήποτε εδαφικές καταστάσεις .
 
ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ  ΠΕΔΙΑ
Το Εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT δεν επηρεάζεται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία που προκαλούνται από τους μαγνητικούς πόλους της Γης , απορρίπτει αυτόματα κάθε παρεμβολή ηλεκτρικών ενεργειών και ακτινοβολών.

ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ 
Το  Εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT δεν επηρεάζεται η λειτουργία από πετρώματα που εκπέμπουν συχνότητες  παρόμοιες με των μετάλλων .

ΟΞΕΙΔΩΣΕΙΣ  ΕΔΑΦΟΥΣ
Το Εκκρεμές GOLD PIRAMIS EGYPT δεν επηρεάζεται από  εδαφικές καταστάσεις που γίνεται συσσώρευση από μεταλλικών στοιχείων από ρίζες δέντρων , και  από αντικείμενα θαμμένα που έχουν οξειδωθεί από τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές  συνθήκες.

ΣΙΔΕΡΟΥΧΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
Το Εκκρεμές  GOLD PIRAMIS EGYPT απορρίπτει αυτόματα όλα τα σιδηρούχα μεταλλεύματα και αντιδρά μόνο στην περίπτωση που το σιδηρούχο αντικείμενο έχει περιεχόμενο ευγενή μέταλλο.

Κατασκευαστής
Το  Εκκρεμές - GOLD PIRAMIS EGYPT  έχει κατασκευαστεί εξολοκλήρου από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο μετά από πολλές μακρόχρονες δοκιμές και πειραματισμούς σε φυσικούς και παραφυσικούς στόχους. Η πολύχρονη εμπειρία του στις κατασκευές των ραβδοσκοπικών οργάνων εγγυούνται σίγουρα αποτελέσματα ακόμα και από άπειρους χειριστές.

Εγγύηση  καλής λειτουργιάς
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει εγγύηση καλής λειτουργιάς εφόρου ζωής , δίνοντας την επιλογή στον  κάθε αγοραστή αν δεν μείνει ευχαριστημένος να το επιστρέψει εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αγοράς  και να πάρει πίσω όλο το ποσό αγοράς.

Το Σετ Εκκρεμές - GOLD PIRAMIS EGYPT   περιλαμβάνει

•    4. Βιβλία σε CD  ραβδοσκοπίας του  ερευνητή Αντώνη Βλάχο .
•    2. Δείγματα μαρτύρων  , χρυσό , ασήμι .
•    1. Πολυτελής θήκη μεταφοράς
•    2. Ώρες σεμινάριο  χρήσης ραβδοσκοπικών οργάνων
•    1. DVD με οδηγίες χρήσης  από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο   
•    Ενισχυτής σημάτων ( προεραιτικά  95 € )


Προσωπικό μήνυμα
Ερευνητής – Αντώνης Βλάχος

Όλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου οργάνου είναι πραγματικά  και έχουν διαπιστωθεί σε πραγματικές έρευνες.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο ανίχνευσης για ερευνητές που επιθυμούν έρευνες υλικών και πνευματικών στόχων

Σας εύχομαι καλές επιτυχίες

Gold Detector –Alexopoulos
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ – ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Ενοικίασεις -Πωλήσεις – Ανταλλαγές – Επισκευές – Αναβαθμίσεις – Αποσύρσεις
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – Whats up -6974115407 –F2G- 6906836170 –CU - 6956615312
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
www.gold-detector.gr
www.gold-hunter.gr