Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Εκκρεμές ραβδοσκοπίας 3D Gold Metal

Εκκρεμές ραβδοσκοπίας 3D Gold  Metal

 170

Κατηγορία επαγγελματικών ραβδοσκοπικών DYNAMIC
  • Απόσταση έρευνας: 600 μέτρα
  • Βάθος εντοπισμού: 60 μέτρα
Το επαγγελματικό  εκκρεμές 3D Gold  Metal έχει κατασκευαστεί με 3 βασικές επιμεταλλώσεις  ( ΧΡΥΣΟ – ΑΣΗΜΙ – ΧΑΛΚΟ ) με βάση ενός μετάλλου ( ΟΡΕΙΙΧΑΛΚΟΥ ) .Ο συνδυασμός του μετάλλου με τις συγκεκριμένες επιμεταλλώσεις κάνουν αυτό το επαγγελματικό όργανο να λειτουργεί αμέσως στον εντοπισμό σε κάθε επιθυμητό μέταλλο , σε μεγάλο βάθος και απόσταση.
Το επαγγελματικό  εκκρεμές 3D Gold  Metal έχει εσωτερικό θάλαμο επιλεκτικών μαρτύρων για μεγαλύτερη ευαισθησία στον εντοπισμό των θαμμένων και επιφανειακών στόχων ,και είναι καταλληλότερα στον εντοπισμό των μετάλλων ( ΧΡΥΣΟ – ΑΣΗΜΙ – ΧΑΛΚΟ – ΚΕΝΟ  )   .
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει υψηλή αγωγιμότητα στις εκπομπές συχνοτήτων και ιόντων που δημιουργούνται από θαμμένα η επιφανειακά πολύτιμα αντικείμενα.
Δεν επηρεάζετε στην χρήση  από την επιθυμία του χειριστή ,και δεν λαμβάνει εκπομπές από ψευδής στόχους από εδαφικών και ατμοσφαιρικών συνθηκών , η κατηγορία αυτού του ραβδοσκοπικού οργάνου κατατάσσετε στα κορυφαία  δυναμικά επαγγελματικά ραβδοσκοπικά όργανα ανίχνευσης .Προσφέροντας στον κάθε χειριστή υψηλές αποδόσεις σε κάθε επιθυμητή έρευνα.
Το συγκεκριμένο όργανο έχει κατασκευαστεί με τις προδιαγραφές αρχαίων κείμενων του Ελληνικού πολιτισμού ,για δυνατότητα γρήγορου  εντοπισμού κοιτασμάτων μεταλλευμάτων για την κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων ( κοσμημάτων , κερμάτων ,κλπ ) .
Το επαγγελματικό  εκκρεμές 3D Gold  Metal έχει δυνατότητα διαχωρισμού μετάλλου με διαφορετικές κινήσεις, κάθε φορά που το εκκρεμές εντοπίζει ένα θαμμένο η επιφανειακό μέταλλο κάνει κινήσεις αναγνώρισης ταυτότητας και δίνει ξεκάθαρες ενδείξεις στον χειριστή .
Το επαγγελματικό  εκκρεμές 3D Gold  Metal λειτουργεί εξίσου δυναμικά και στην τεχνική των ερωτήσεων και απαντήσεων , σε απομακρυσμένη έρευνα μέσω φωτογραφείων και χαρτών, σε προβλέψεις και διαγνώσεις.
Κατηγορία  DYNAMIC
Η κατηγορία των επαγγελματικών  ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC  έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν επιλεκτικά από τον χειριστή, υγρά και στέρεα στοιχεία , μεταλλεύματα ,ορυκτά πέτρωμα  ,αντικείμενα, λειτουργία  σε τεχνικές απομακρυσμένης αναζητήσεις  , προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες, κλπ .
Στην  κατηγορία αυτών των ραβδοσκοπικών οργάνων  ο χειριστής έχει την δυνατότητα να το ρυθμίσει για τις προσωπικές του επιθυμητές έρευνες , επιλογή των αποσπώμενων κομματιών του σώματος του οργάνου , σε συνδυασμό με την γόμωση του εσωτερικού θαλάμου του .
Στον εσωτερικό θάλαμο του ραβδοσκοπικού οργάνου ,μπορεί ο χειριστής να επιλέξει να βάλει γόμωση κρυσταλλικών πετρωμάτων για τεχνικές λειτουργιάς ,προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες , καθαρισμούς , προστασία , ερωτήσεις , απαντήσεις κλπ .
Μπορεί να επιλέξει να βάλει γόμωση στον εσωτερικό θάλαμο από  ευγενή μετάλλων και πολυτίμων πετρωμάτων για την λειτουργία εντοπισμού και έρευνας πολυτίμων αντικειμένων & πετρωμάτων ( χρυσό , ασήμι, χαλκό , διαμάντια , ρουμπίνια, σμαράγδια  κλπ ).
Επίσης μπορεί  να επιλέξει την γόμωση  υγρών στοιχειών  για τον εντοπισμό ,νερό , αέριο , πετρελαίων κλπ . Έχουν δυνατότητα σύνδεσης με ενισχυτές σήματος και γεννήτριες συχνοτήτων .
Αυτή η κατηγορία των επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC δίνει τεράστιες δυνατότητες στον κάθε επαγγελματία ερευνητή , ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες.
Το σετ περιλαμβάνει
  1. Ένα Εκκρεμές ραβδοσκοπίας 3D Gold Metal
  2. Μια Θήκη μεταφοράς παραλλαγής
  3. Ένα DVD με οδηγίες χρήσης – τεχνικές ραβδοσκοπίας – video
  4. Έναν μάρτυρα, χρυσό
  5. Προσωπικό σεμινάριο 20’ λεπτά από των ερευνητή Αντώνη Βλάχο
  6. Κάρτα μέλλους
  7. Κάρτα εγγύησης
  
 Προσωπικό μήνυμα
Ερευνητής συγγραφέας
 Αντώνης Βλάχος
Αγαπητέ φίλε επαγγελματία ερευνητή το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει δοκιμαστεί σε πραγματικές έρευνες  στις ποιο σκληρές συνθήκες προσωπικά από εμένα , και έχει φέρει τα θετικότερα αποτελέσματα.
Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε κάθε επιθυμητή έρευνα σου .


Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .