Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ATLAS GOLD PRO II | ΒΕΡΓΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ

BΕΡΓΑ ΜΟΝΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ –  ATLAS GOLD PRO II


+ Δώ
ρο Εκκρεμές Ραβδοσκοπίας ENERGY PRO SILVER

  • Απόσταση έρευνας: 3000 μέτρα
  • Βάθος εντοπισμού: 35 μέτρα
Η μονή βέργα ραβδοσκοπίας PRO ATLAS II είναι ένα επαγγελματικό όργανο αναζήτησης και ανίχνευσης, θαμμένων και επιφανειακών  πολυτίμων αντικειμένων, μεγάλων αποστάσεων σε μεγάλα βάθη.


Ο ειδικός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με τα ειδικά μετάλλα και πετρωμάτα  που έχει κατασκευαστεί προσφέρουν τα πιο θετικά αποτελέσματα σε κάθε έρευνα, σε δύσκολες εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες.

Το συγκεκριμένο όργανο ανίχνευσης έχει κατασκευαστεί σε συνδυασμό μετάλλων (ορείχαλκο, χαλκό, σίδηρο,αλουμίνιο,ασήμι,χρυσό) με ειδικές επιστρώσεις επιμεταλλώσεων συγκεκριμένων γραμμαρίων. Οι εσωτερικές  γομώσεις διαφόρων ενεργειακών πετρωμάτων σε συγκεκριμένα σημεία  μόνιμων θαλάμων. Ο συνδυασμός όλων αυτών των συνδυασμών μετάλλων και πετρωμάτων εγγυούνται τον σίγουρο εντοπισμό όλων των επιθυμητών στόχων (χρυσό, ασήμι, χαλκό) με αυτόματη απόρριψη όλων των παρεμβολών ( μαγνητικών  πεδίων, ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές, καθρεπτισμένες ακτινοβολίες, εκπομπές κρυσταλλικών πετρωμάτων).


Σε έναν από τους εσωτερικούς θαλάμους μόνιμης γόμωσης έχει τοποθετηθεί  ένα πηνίο σπιράλ λήψης συγκεκριμένων σημάτων όπου έχει συνδεθεί με ένα πυκνωτή,για φυσική  ενίσχυση και μεταφορά πραγματικών  σημάτων στο ραβδοσκοπικό όργανο.

Η κατασκευή του συγκεκριμένου οργάνου έχει στηριχτεί στην φιλοσοφία  και  στις τεχνικές κατασκευής που χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Ελλάδα για την εύρεση των ευγενών  μετάλλων και των  πολυτίμων πετρωμάτων .
Σε αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο έχει προστεθεί και η τεχνολογία για πιο εύστοχα αποτελέσματα  σε κάθε επιθυμητό στόχο. Η  μονή βέργα ραβδοσκοπίας PRO ATLAS II έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με ενισχυτές βίο συχνοτήτων επιλεκτικών ρυθμίσεων στα επιθυμητά μέταλλα αναζήτησης.

Αυτό το εξελιγμένο ραβδοσκοπικό όργανο σε σύνδεση με ενισχυτή βίο συχνοτήτων BIONIC X2 μεταμορφώνετε σε ένα τεχνολογικό όργανο αναζήτησης υψηλών επιδόσεων ακόμα και έναν άπειρο χειριστή. Οι σταθερές και γρήγορες ενδείξεις του οργάνου προσφέρουν στον χειριστή σίγουρα αποτελέσματα σε μεγάλη απόσταση που ξεπερνά τα 3 χιλιόμετρα  και σε μεγάλο βάθος  που ξεπερνά τα 35 μέτρα.
Η μονή βέργα PRO ATLAS II είναι  ένα πολύτιμο  ραβδοσκοπικό εργαλείο ανίχνευσης  σε όλους τους επαγγελματίες ραβδοσκόπους. Ο ειδικός σχεδιασμός του μαζί με την σύνθεση κατασκευής στα εγγενή μέταλλα μεγάλης περιεκτικότητας σε χρυσό  το κάνουν να είναι ένα  μοναδικό όργανο  ανίχνευσης  μόνο για χρυσό  (λίρες, ράβδους & ψήγματα χρυσού, κοσμήματα).
Η βέργα PRO ATLAS II είναι μοναδική  για την ανίχνευση  χρυσού  για όλες τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες. Δεν επηρεάζετε από ψευδή θαμμένους στόχους (οξείδωση  εδάφους, σκουριά, πετρώματα, μαγνητικά παιδία, υγρασία, ξηρότητα, θερμοκρασία, κλπ). Η ειδική κατασκευή του οργάνου αυτού,το κάνει να είναι μοναδικό στην ανίχνευση  χρυσού ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους,από μεγάλη απόσταση όπως (σπήλαια, τούνελ, πηγάδια). Eνα ακόμα πλεονέκτημα που χαρακτηρίζει αυτό το μοναδικό  ραβδοσκοπικό όργανο είναι η ανίχνευση χρυσού σε μικρές και μεγάλες ποσότητες ακόμα και μέσα σε υγρά στοιχεία (θάλασσα, ποτάμια, καταρράκτες, βούρκους, βάλτους).