Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD DELFUS

Εκκρεμές ραβδοσκοπίας  GOLD DELFUS
 145

To εκκρεμές  Gold Delfus έχει κατασκευαστεί από ειδικά κράματα μετάλλων  υψηλής αγωγιμότητας για μεγαλύτερη ευαισθησία σε έρευνες προβλέψεων με την μέθοδο των ερωτήσεων και απαντήσεων.
Το εκκρεμές Gold Delfus είναι το μοναδικό ραβδοσκοπικό όργανο που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για απομακρυσμένη ανίχνευση, προβλέψεις, αναζητήσεις, εντοπισμό. Ανταποκρίνεται με καθορισμένες κινήσεις μόνο με την τεχνική των ερωτήσεων και απαντήσεων, μέσω φωτογραφιών, χαρτών, αντικειμένων  με καθοδηγούμενες σκέψεις του χειριστή.

Με το συγκεκριμένο εκκρεμές μπορούμε να κάνουμε αναζητήσεις για εξαφανισμένα  άτομα, ανίχνευση χαμένων αντικειμένων, προβλέψεις μελλοντικών εξελίξεων,  αναζητήση σημείων με παραφυσικές δραστηριότητες, αναζητήση πνευματικών εξελίξεων, ανίχνευση μαγνητικών πεδίων, ανίχνευση ηλεκτρικών παρεμβολών, κλπ.
Το εκκρεμές Gold Delfus μπορεί να συντονιστεί μέσω σημείων που εκδηλώνουν έντονη πνευματική δραστηριότητα φανερώνοντας  στον χειρίστη την ταυτότητα και την επιθυμία της επεμβαίνουσας  άγνωστης ενέργειας που δραστηριοποιείται στον χώρο της έρευνας.
Το εκκρεμές Gold Delfus είναι κατάλληλο για την διάγνωση της ανθρώπινης αύρας ανιχνεύοντας πολύ εύκολα σημεία στο ανθρώπινο σώμα που πιθανόν να εκδηλώσουν μια δυσλειτουργία από μια πιθανή μελλοντική ασθένεια.

Με το συγκεκριμένο εκκρεμές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διάγνωση θετικής ή αρνητικής αύρας. Μπορεί να ανιχνεύση την συναισθηματική κατάσταση ενός συγκεκριμένου ανθρώπου που εκείνη την στιγμή επιθυμούμε να ερευνήσουμε.
Ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχει το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι η πρόβλεψηαριθμών και  λέξεων  για την απόκτηση πληροφοριών που επιθυμούμε.
Το εκκρεμές Gold Delfus μπορεί να διαγνώσει ακατάλληλες τροφές και σκευάσματα που πιθανόν να προκαλούν βλαβερές συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό. Ανιχνεύει ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές σε δίκτυο οικιών που προκαλούν σωματικές χρόνιες παθήσεις.

Το εκκρεμές Gold Delfus  κάνει γρήγορη διάγνωση σε χώρους που διατρέχουν κίνδυνο στο φυσικό η πνευματικό περιβάλλων προειδοποιώντας και προστατεύοντας τον χειριστή  από κάθε είδους  επεμβάσεων. Οι έντονες και ξεκάθαρες κινήσεις που κάνει αυτό το εκκρεμές σε καταστάσεις κινδύνου είναι αντιληπτές ακόμα και σε άπειρους χειριστές.
Το εκκρεμές Gold Delfus δεν είναι ένα συνηθισμένο ραβδοσκοπικό όργανο. Έχει κατασκευαστεί και σχεδιαστεί με συγκεκριμένα υλικά που έχουν φορτιστεί με συγκεκριμένο τρόπο κάνοντας το να αντιδρά μόνο σε πνευματικές αναζητήσεις.
Το εκκρεμές Gold Delfus προτείνεται μόνο σε επαγγελματίες ερευνητές, οραματιστές, μέντιουμ, αστρολόγους, πνευματικούςμε εξειδίκευση στις πνευματικές αναζητήσεις. Ο συνδυασμός των κινήσεων του συγκεκριμένου εκκρεμούς  σε κάθε ανίχνευση ή εντοπισμό που κάνει αποκαλύπτει στον επαγγελματία ερευνητή την πραγματική κατάσταση της συγκεκριμένης έρευνας .
Αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο δεν ανιχνεύει ψευδείς  στόχους και δεν αντιδρά με κινήσεις από παρεμβολές  ώστε να  αποπροσανατολίζει τον χειριστή σε λάθος διάγνωση.
Ο εσωτερικός θάλαμος δειγμάτων που έχει κατασκευαστεί αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο είναι για να  προστίθεται γόμωση  κρυσταλλικών πετρωμάτων και μαγνητικών μετάλλων ώστε να δημιουργεί στον εσωτερικό πυρήνα των γομώσεων μια φυσική λήψη συχνοτήτων  ατμοσφαιρικής και εδαφικής κατάστασης που επικρατεί στην συγκεκριμένη στιγμή της έρευνας.
Η λήψη των χαμηλών συχνοτήτων που ανιχνεύει το συγκεκριμένο εκκρεμές το κάνουν να  αντιδρά με έντονες κινήσεις ακόμα και σε συχνότητες τις  λεγόμενες ( λευκές ). Οι λευκές συχνότητες συνήθως είναι αυτές που εντοπίζουν  και μπορούν να καταγράφουν σε ειδικές τεχνολογικές συσκευές που χρησιμοποιούντα  για δραστηριότητες άλλων διαστάσεων από τον φυσικό μας κόσμο.
Το εκκρεμές Gold Delfus είναι ικανό να ανιχνεύσει πολύ εύκολα  μαγνητικά κύματα από αστρικές πύλες που τέμνονται σε φυσικούς χώρους και να οδηγήσει τον χειριστή από πολύ μεγάλη απόσταση στον σημείο μηδέν.
Με το εκκρεμές Gold Delfus μπορούμε να κάνουμε έρευνες και ανακαλύψεις πέραν του φυσικού μας κόσμου, αποκτώντας γνώσεις και εμπειρίες μοναδικές.
Διαστάσεις – τεχνικά χαρακτηριστικά
Διάμετρος  12 mm
Συνολικό ύψος  26 mm

Προσωπικό μήνυμα
Αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο απευθύνεται σε ερευνητές που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρίες πέραν του φυσικού κόσμου, κατάλληλο  αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν σε εσωτερικά μονοπάτια για να ανακαλύψουν ένα μαγικό πνευματικόκόσμο που θα ξυπνήσει την συνείδηση τους.
Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και θετικά αποτελέσματα σε ότι έρευνα επιθυμείτε να ασχοληθείτε
Με εκτίμηση
Ερευνητής Αντώνης Βλάχος


Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .