Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Εκκρεμές Επαγγελματικής Ραβδοσκοπίας GOLD PRO UFO

Εκκρεμές Επαγγελματικής Ραβδοσκοπίας GOLD PRO UFO
Διαθέσιμο σε χρυσό και άσημη
 120

Το εκκρεμές GOLD PRO UFO έχει κατασκευαστεί από ευγενή μέταλλα υψηλής αγωγιμότητας με παράλληλο ειδικό σχεδιασμό για τον εύκολο εντοπισμό όλων των μέταλλων και των υγρών στοιχειών σε μεγάλο βάθος και απόσταση.
Το εκκρεμές PRO GOLD UFO είναι ειδικά κατασκευασμένο για επαγγελματίες ραβδοσκόπους και ερευνητές υλικών και πνευματικών αναζητήσεων προσφέροντας στον χειριστή να λαμβάνει απαντήσεις με συγκεκριμένες κινήσεις σε ερωτήσεις που τον απασχολούν μέσω χαρτών, φωτογραφείων κλπ.
Το εκκρεμές GOLD PRO UFO μπορεί να συνδυάσει δυο τρόπους έρευνας. O ένας είναι να ανιχνεύει χαμένα και κρυμμένα αντικείμενα σε φυσικό περιβάλλον και ο άλλος τρόπος έρευνας είναι μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις εξ αποστάσεων .
Το συγκεκριμένο εκκρεμές χρησιμοποιήθηκε από πολλούς εσωτεριστές ερευνητές για πνευματικές αναζητήσεις μέσω των ερωτήσεων και απαντήσεων. Η πρώτη κατασκευή έγινε το 1985 από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο δίνοντας του την ονομασία UFO εμπνευσμένο από το ανεξήγητο και παραφυσικό, όπου χρησιμοποιήθηκε για μια συγκεκριμένη περίπτωση πνευματικής διαγνώσεις ασθενής με εκπληκτικά αποτελέσματα στην τεχνική των ερωτήσεων και απαντήσεων.
Στα επόμενα χρονιά μετά από πολλές δοκιμές σε φυσικό περιβάλλον, η κατασκευή εμπλουτίστηκε με διάφορα ευγενή μέταλλα για να εντοπίζει με την ίδια ευκολία και θαμμένα μεταλλικά αντικείμενα. Σήμερα σε αυτή την κατασκευή έχει προστεθεί ο επιλεκτικός θάλαμος δειγμάτων, και η φόρτιση ενεργειών από φυσικά συγκεκριμένα ενεργειακά πετρώματα για να μπορεί να εντοπίζει μόνο ευγενή μέταλλα σε φυσικό περιβάλλον σε μεγάλη απόσταση και βάθος.
Σήμερα το συγκεκριμένο εκκρεμές πήρε την τελική του ονομασία PRO GOLD UFO όπου έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή τους σε πλήρη μορφή για τον εντοπισμό ευγενών μετάλλων ,και για την μέθοδο των ερωτήσεων και απαντήσεων.
Το εκκρεμές PRO GOLD UFO είναι ένα επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο που μπορεί να προσφέρει απίστευτες δυνατότητες στον χειριστή σε κάθε έρευνα που επιθυμεί να κάνει σε φυσικό ή πνευματικό επίπεδο. Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο ανταποκρίνεται αμέσως με συγκεκριμένες κινήσεις φανερώνοντας στον χειριστή την ταυτότητα του αντικείμενου που εντοπίζει χωρίς επηρεάζεται από ψευδή σήματα εκπομπών που προκαλούν οι εδαφικές συνθήκες μεγάλης οξείδωσης μεταλλευμάτων.
ΒΑΘΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
Το Εκκρεμές GOLD PRO UFO μπορεί να εντοπίσει θαμμένο στόχο σε μεγαλύτερο βάθος από 20 μέτρα σε οποιαδήποτε εδαφική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή έρευνας.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Το Εκκρεμές GOLD PRO UFO εντοπίζει επιφανειακούς και θαμμένους στόχους σε μεγαλύτερη απόστασης από 1000 μέτρα σε οποιαδήποτε ατμοσφαιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή έρευνας.
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
Το Εκκρεμές GOLD PRO UFO μπορεί να ανιχνεύει από πολύ μικρά αντικείμενα έως πολύ μεγάλα με την ίδια ευκολία σε όλες τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες χωρίς να επηρεάζεται από ψευδή εκπομπές και σήματα.
Το ΣΕΤ περιλαμβάνει:
• 1 Εκκρεμές GOLD PRO UFO
• 2 Μάρτυρες : Χρυσό, Ασήμι                                                                                                             1 CD με οδηγίες χρήσεις όλων των ραβδοσκοπικών οργάνων ( Εκκρεμές, Βέργες )
• 1 Θήκη μεταφοράς παραλλαγής.
• 1 Βεβαίωση αυθεντικότητας , με πρωτότυπη υπογραφή από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο
• Γραπτή εγγύηση εφόρου ζωής
• Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργιάς



Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .