Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ – GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ –  GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ
 160

( Διαθέσιμο σε δύο τύπους  χρυσό – ασήμι )
  • Απόσταση έρευνας: 500 μέτρα
  • Βάθος εντοπισμού: 40 μέτρα
Κατάλληλο για έρευνες
  1. Πολύτιμων κρυμμένων αντικειμένων ( χρυσές λίρες , κοσμήματα ,νομίσματα  )
  2. Πνευματικών αναζητήσεων
Το ΕΚΚΡΕΜΕΣ – GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ  είναι κατασκευασμένο μόνο με ευγενή μέταλλα με επιχρύσωση μεγάλης περιεκτικότητας για υψηλή αγωγιμότητα  στον εντοπισμό πολύτιμων αντικειμένων (χρυσό, ασήμι).

Το  υψηλό επίπεδο ευαισθησίας του συγκεκριμένου ραβδοσκοπικού οργάνου μπορεί να εντοπίζει εκτός από πολύτιμα αντικείμενα και πηγές ενέργειας (ηλεκτρομαγνητικά πεδία, ηλεκτρικές συχνότητες, εντοπισμό ψυχοενεργιακών και παραφυσικών φαινόμενων).

Το ειδικά σχεδιασμένο σχήμα του σε συνδυασμό των ευγενή  αγώγιμων μέταλλων που έχει κατασκευαστεί το κάνει να δονείτε ή να περιστρέφεται αμεσώς όταν λαμβάνει κάποια εκπομπή από ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Θάλαμος δειγμάτων
Το Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ έχει εσωτερικό θάλαμο επιλεκτικών  μαρτύρων. Ο χειριστής μπορεί να τοποθετήσει στον εσωτερικό θάλαμο  δείγμα από αυτό που θέλει να εντοπίσει  ώστε το εκκρεμές να εντοπίσει και να συνδεθεί με  την  γραμμή εκπομπής μόνο για το συγκεκριμένο που θέλουμε. Με αυτόν τον τρόπο το εκκρεμές δημιουργεί στον πυρήνα του μια  ηλεκτρομαγνητική έκρηξη έλκοντας τις εξωτερικές εκπομπές της ίδιας συχνότητας.
Απόσταση εντοπισμού αντικειμένων
Το Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ μπορεί να ανιχνεύσει θαμμένα αντικείμενα σε μεγάλες αποστάσεις  ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές συνθήκες.

Βάθος εντοπισμού αντικείμενων
Το εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ έχει απεριόριστο στο βάθος. Μπορεί να ανιχνεύει ακόμα και μικρές ποσότητες σε απεριόριστο βάθος.
Εύκολος χειρισμός ανίχνευσης
Το   Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ και ένας άπειρος χειριστής μπορεί να το λειτουργήσει από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσει στα χέρια του. Η άμεση ενεργοποίηση του εκκρεμές στην ανθρώπινη ενέργεια οφείλετε στην αγώγιμη κατασκευή του και στον εσωτερικό θάλαμο δειγμάτων μαρτύρων που προκαλεί ηλεκτρομαγνητισμό έλκοντας όλες τις επιθυμητές εκπομπές των  στόχων  έρευνας.
Εντοπισμός ψυχοενεργιακών και παραφυσικών δονήσεων
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ είναι το καταλληλότερο ραβδοσκοπικό όργανο που μπορεί να εντοπίζει τις χαμηλές συχνότητες ψυχοενεργιακών και παραφυσικών δονήσεων. Η υψηλή ευαισθησία του είναι ικανή να εντόπισει κάθε πηγή ενέργειας αμέσως  από όπου και αν προέρχεται ακόμα και σε  δύσκολες  ατμοσφαιρικές συνθήκες με έντονη δραστηριότητα.
Αυτόματη φόρτιση ενέργειας
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ φορτίζει αυτόματα από την ενέργεια του χειρίστη από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσει  στα χέρια του. Δεν χρειάζεται προθέρμανση από τον χειριστή όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα ραβδοσκοπικά όργανα.
Ανάγνωση θερμότητας ( ΑΥΡΑ ) ζωντανών οργανισμών
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ είναι κατάλληλο για την ανάγνωση της Αύρας σε ζωντανούς οργανισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διάγνωση, πρόληψη, θεραπείαδιαφόρων  ψυχικών αντιδράσεων  .
Προβλέψεις
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ έχει την δυνατότητα εντοπισμού ζωντανών οργανισμών για  την πρόβλεψη των δραστηριοτήτων τους  στο  παρελθόν ή στο μέλλον. Δίνεται η δυνατότητα  στον  άπειρο χειριστή να  αποκτήσει  σημαντικές πληροφορίες  για θέματα που τον απασχολούν. Οι προβλέψεις για καταστάσεις και πράγματα φανερώνονται αμέσως μπροστά στον χειριστή με ξεκάθαρες ενδείξεις.
Μετατροπή ενεργειών
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ εξαιτίας του θετικού ενεργειακού κύματος που εκπέμπει όταν συνδεθεί με τον χειριστή απωθεί αμέσως κάθε αρνητική ενέργεια γύρο από τον χειριστή και από το κοντινό περιβόλλον που βρίσκεται. Οι  συνεχόμενες χαμηλές δονήσεις εκπομπών που ενεργοποιούνται στο συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο με την σύνδεση του χειριστή απενεργοποιούν κάθε αρνητική ενέργεια που θα μπορούσε να αποπροσανατολίσει την επιθυμητή έρευνα μας.
Παρεμβολές
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ δεν επηρεάζεται στην έρευνα και στον εντοπισμό  από εξωτερικούς παράγοντες, ηλεκτρικές καταιγίδες, ραδιοκύματα, μαγνητικές τρύπες κλπ. Ο πυρήνας του οργάνου δημιουργεί  έντονο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εμποδίζοντας κάθε εξωτερικό παράγοντα να εισχωρήσει στον εσωτερικό του.
Απομακρυσμένη έρευνα
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ μπορεί πολύ εύκολα να εντοπίσει και να αναγνωρίσει οποιοδήποτε στόχο από οποιαδήποτε απόσταση. Μπορεί να ανιχνεύσει ένα αντικείμενο ή ένα ζωντανό οργανισμό μέσα από έναν χάρτη ή μια φωτογραφεία.
Εντοπισμός παράλληλων διαστάσεων
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ έχει την δυνατότητα να εντοπίζει από τον φυσικό μας κόσμο τις εκπομπές παράλληλων διαστάσεων οδηγώντας  μας στο ακριβές σημείο διασταυρώσεων, τα γνωστά στους περισσότερους ερευνητές σημεία δύναμης που συγκεντρώνετε μεγάλη ποσότητα ενεργειακής  θεραπευτικής ακτινοβολίας.
Κατασκευαστής
Το  Εκκρεμές GOLD ΑΜΙΣΣΟΣ έχει κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο μετά από πολλές μακρόχρονες δοκιμές και πειραματισμούς σε φυσικούς και παραφυσικούς στόχους. Η πολύχρονη εμπειρία του στις κατασκευές των ραβδοσκοπικών οργάνων εγγυούνται σίγουρα αποτελέσματα ακόμα και από άπειρους χειριστές.
Εγγύηση  καλής λειτουργιάς
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει εγγύηση καλής λειτουργιάς εφόρου ζωής.

Προσωπικό μήνυμα
Ερευνητής – Αντώνης Βλάχος
Όλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου οργάνου είναι πραγματικά  και έχουν διαπιστωθεί σε πραγματικές έρευνες.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο ανίχνευσης για ερευνητές που επιθυμούν έρευνες υλικών και πνευματικών στόχων


Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .