Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Μαγνητικό εκκρεμές ραβδοσκοπίας Magnitic Scan

Μαγνητικό εκκρεμές ραβδοσκοπίας Magnitic  Scan
 125


Το ηλεκτρονικό επαγγελματικό  εκκρεμές Magnitic  Scanέχει κατασκευαστεί με συνδυασμό μέταλλων και επιμεταλλώσεων υψηλής αγωγιμότητας και με εσωτερικό μαγνητικό κύκλωμα εκπομπής .

Το εσωτερικό μαγνητικό κύκλωμα ανιχνεύει συχνότητες ιόντων από  θαμμένα και επιφανειακά ευγενή μέταλλα , όπως με τον ίδιο τρόπο εντοπίζει κενά σπηλαίων , πηγάδια , υπόγειες κοιλότητες ,κλπ κάνοντας το ραβδοσκοπικό όργανο να κάνει  συγκεκριμένες κινήσεις εντοπισμού και κατεύθυνσης  .
Το μαγνητικό  επαγγελματικό  εκκρεμές Magnitic  Scanείναι μια τεχνολογική πρωτοπορία , έχει γίνει συνδυασμός στην κλασική ραβδοσκοπία με την τεχνολογία φέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα των εντοπισμό των στόχων με μεγάλη ακρίβεια χωρίς λάθη.
Το συγκεκριμένο μαγνητικό ραβδοσκοπικό όργανο λειτουργεί χωρίς ο χειριστείς να χρειάζεται να έχει κάποιες δυνατότητες στην ραβδοσκοπία , ακόμα και σε απείρους χειριστές τα αποτελέσματα στον εντοπισμό είναι με μεγάλη ακρίβεια.
Αυτό το πρωτοποριακό όργανο ανιχνεύσεις λειτουργεί αυτόνομα στα σήματα που λαμβάνει από πολύτιμα αντικείμενα  και οδηγεί των χειριστή στο σημείο ενδιαφέροντος από μεγάλη απόσταση , εντοπίζοντας την θέση του θαμμένου στόχου σε πολύ μεγάλο βάθος.
Η λειτουργία του είναι πολύ απλή και πολύ αξιόπιστη  και μπορεί να το χειριστεί οποιοσδήποτε πολύ γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στην τέχνη της ραβδοσκοπίας.
Το μαγνητικό εκκρεμές Magnitic  Scanείναι εντοπίζει τις συχνότητες και τα ιόντα στο έδαφος που δημιουργούν τα θαμμένα αντικείμενα και εδαφικές ανωμαλίες που δημιουργούν τα σπήλαια , πηγάδια ,καταφύγια  κλπ  και είναι μεγάλης ακρίβειας. Το συγκεκριμένο όργανο ανίχνευσης δεν επηρεάζεται από ατμοσφαιρικές και εδαφικές συνθήκες ,όπως συμβαίνει στα περισσότερα όργανα αποστάσεων .
Το μαγνητικό  επαγγελματικό  εκκρεμές Magnitic  Scan είναι κατάλληλο για γρήγορες και διακριτικές έρευνες όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης άλλων τεχνολογικών μέσων ανίχνευσης ( ανιχνευτών μετάλλου ) .
Το επαγγελματικό  εκκρεμές Magnitic  Scan είναι λειτουργεί εξίσου δυναμικά και στην τεχνική των ερωτήσεων και απαντήσεων , σε απομακρυσμένη έρευνα μέσω φωτογραφείων και χαρτών, σε προβλέψεις και διαγνώσεις.
Απόσταση έρευνας : περισσότερο από 300 μέτρα
Βάθος εντοπισμού : περισσότερο από 60 μέτρα
Το σετ περιλαμβάνει
  • Ένα εκκρεμές Magnitic Scanείναι
  • Ένα εσωτερικό μαγνητικό κύκλωμα συχνότητας
  • Μια θήκη μεταφοράς παραλλαγής
  • Κάρτα εγγύηση
  • Κάρτα μέλλους ( έκπτωσης )
  • Ένα dvd με οδηγίες χρήσης και τεχνικές
  • Προσωπικό σεμινάριο 20΄’ λεπτών από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο
Προσωπικό μήνυμα
Ερευνητής συγγραφέας
 Αντώνης Βλάχος
Αγαπητέ φίλε επαγγελματία ερευνητή το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο έχει δοκιμαστεί σε πραγματικές έρευνες ,στις ποιο σκληρές συνθήκες προσωπικά από εμένα , και έχει φέρει τα θετικότερα αποτελέσματα.
Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε κάθε επιθυμητή έρευνα σου .


Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .