Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ GOLD PRO DIAS

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ  GOLD  PRO DIAS
 230


Κατάλληλο για έρευνες
  1. Πολύτιμων κρυμμένων αντικειμένων ( χρυσές λίρες , κοσμήματα ,νομίσματα , θησαυρούς  )
  2. Πνευματικών αναζητήσεων
  3. Υγρά στοιχειά
Απόσταση έρευνας: 1.000 μέτρα
Βάθος εντοπισμού: 150 μέτρα

Κατηγορία  DYNAMIC

To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD  PRO DIAS έχει κατασκευαστεί από τα πιο αγώγιμα ΤΡΙΩΝ   ευγενών μέταλλων, με επιμεταλλώσεις ΕΞΙ στρωμάτων από ΤΕΣΣΑΡΑ διαφορετικά μέταλλα συγκεκριμένων γραμμαρίων. Αυτός ο συνδυασμός των μετάλλων δημιουργεί υψηλή αγωγιμότητα στο ραβδοσκοπικό όργανο κάνοντας να εντοπίζει μόνο ευγενή μέταλλα, χρυσό, ασήμι, χαλκό σε μεγάλο βάθος και απόσταση.
Ο ειδικός συνδυασμός του με τα ΕΝΝΕΑ αποσπώμενα μέρη και o ειδικός συνδυασμός των μετάλλων κατασκευής του κάνει αυτό το ραβδοσκοπικό επαγγελματικό όργανο να εντοπίζει θαμμένους και επιφανειακούς θησαυρούς αμέσως. Είναι εύκολο στη χρήση και συνίσταται σε αρχάριους χειριστές. Δεν επηρεάζεται από τις ατμοσφαιρικές, εδαφικές συνθήκες άλλα από την επιθυμία του χειρίστη.
To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD  PRO DIAS  μπορεί να ανιχνεύσει  και να διαχωρίσει κάθε επιθυμητό μέταλλο ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους που έχουν πολλά μεταλλικά αντικείμενα  π.χ. παλιά σπίτια, αποθήκες, υπόγεια, καταφύγι, σπήλαια κλπ.
Είναι ειδικά κατασκευασμένο στον να μπορεί να εντοπίζει και να διαχωρίζει την ταυτότητα των θαμμένων ή επιφανειακών στόχων ανάμεσα σε μεγάλες μάζες μεταλλευμάτων και πετρωμάτων.
Αυτό το ραβδοσκοπικό επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο σε κάθε μέταλλο που εντοπίζει κάνει διαφορετικές κινήσεις ώστε να φανερώνει στον χειριστή την ταυτότητα του, την απόσταση και το βάθος. Ανταποκρίνεται  αμέσως μόνο σε επιθυμητούς στόχους χωρίς κάποια προθέρμανση από τον χειριστή.
Το βασικό χαρακτηριστικό σε αυτό το ραβδοσκοπικό εξελιγμένο όργανο είναι ότι έχει κατασκευαστεί με ειδική επεξεργασία ώστε να ταιριάζει στις αρμονικές συχνότητες του ανθρώπινου σώματος. Έτσι, ακόμη και ένας άπειρος χειριστής μπορεί να το λειτουργήσει  αποτελεσματικά σε κάθε έρευνα που επιθυμεί.
To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD  PRO DIAS με το που συνδεθεί με τον χειριστή απορροφά αμέσως την ενέργεια του σώματος του και αρμονίζεται στις ίδιες αρμονικές συχνότητες.  Το ραβδοσκοπικό όργανο λειτουργεί αστραπιαία εντοπίζοντας όλα τα μεταλλικά αντικείμενα στον περιβάλλων χώρο κάνοντας τις ανάλογες κινήσεις που φανερώνουν την ταυτότητα τους.
To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD  PRO DIAS είναι ένα μαγνητικό ραβδοσκοπικό όργανο και λειτουργεί με την λείψη όλων των μαγνητικών εκπομπών που εκπέμπουν μόνο τα αγώγιμα ευγενή μέταλλα.
Έχει σχεδιαστεί με ειδική επεξεργασία στα μέταλλα από τα οποία έχει κατασκευαστεί που σε συνδυασμό με  τον ανθρώπινο παράγοντα δημιουργούν ένα είδος μαγνητικών λήψεων. Αυτές προκαλούνται από όλα τα ευγενή μέταλλα έτσι ώστε να απορρίπτούν αυτόματα όλες τις παρεμφερή παρεμβολές του περιβάλλοντα χώρου και να εντοπίζει μόνο τους πραγματικούς επιθυμητούς στόχους.
ΘΑΛΑΜΟΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ ΔΗΓΜΑΤΩΝ
To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD PRO DIAS έχει κατασκευαστεί με ειδικό εσωτερικό θάλαμο επιλεκτικών δειγμάτων. Ο χειριστής μπορεί κατά την επιθυμία του να τοποθετεί στον εσωτερικό θάλαμο όμοιο αντικείμενο με αυτό που επιθυμεί να εντοπίσει.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ  ΕΡΕΥΝΑΣ
To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD PRO DIAS μπορεί και εντοπίζει θαμμένα και επιφανειακά ευγενή μέταλλα σε απόσταση μεγαλύτερη των 1000 μέτρων  και ΜΗ ευγενή μέταλλα περίπου 200 μέτρων.
ΒΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD PRO DIAS εντοπίζει ευγενή μέταλλα θαμμένα σε μεγαλύτερο βάθος από 80 μέτρα  και ΜΗ ευγενή μέταλλα έως 10 μέτρα. Τα υγρά στοιχειά εντοπίζονται σε βάθος που ξεπερνούν ακόμα και τα 150 μέτρα.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD PRO DIAS μπορεί και ανίχνευση όλα τα μέταλλα με εξειδίκευση στα ΕΥΓΕΝΗ ΜΕΤΑΛΛΑ, υγρά στοιχειά, κενά με την ίδια αποτελεσματικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ερωτήσεις, απαντήσεις και σε διάγνωση χαρτών και φωτογραφείων.
ΕΓΓΥΗΣΗ
To εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD PRO DIAS φέρει εγγύηση εφόρου ζωής καλής λειτουργιάς
  • Το ΣΕΤ περιλαμβάνει
    •    1 Εκκρεμές GOLD RPO DIAS
    •    9 Μάρτυρες: Χρυσό, Ασήμι, Χαλκός, Ορείχαλκος, Σίδηρος, Γαλαζιακά πετρώματα, Αλουμίνιο.
    •    1CD με οδηγίες χρήσεις όλων των ραβδοσκοπικών οργάνων ( Εκκρεμές, Βέργες ), 1 βιβλιο σε CD τα πρώτα βήμα για αρχάριους  από των ερευνητή συγγραφέα  ‘Αντώνη Βλάχο’
    •    1 Θηκη μεταφοράς παραλλαγής.
    •    1 Βεβαιοση αυθεντικότητας με πρωτότυπη υπογραφή από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο
    •    Γραπτή εγγύηση
  • Κάρτα μέλλους
Κατηγορία  DYNAMIC
Η κατηγορία των επαγγελματικών  ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC  έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν επιλεκτικά από τον χειριστή, υγρά και στέρεα στοιχεία , μεταλλεύματα ,ορυκτά πέτρωμα  ,αντικείμενα, λειτουργία  σε τεχνικές απομακρυσμένης αναζητήσεις  , προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες, κλπ .
Στην  κατηγορία αυτών των ραβδοσκοπικών οργάνων  ο χειριστής έχει την δυνατότητα να το ρυθμίσει για τις προσωπικές του επιθυμητές έρευνες , επιλογή των αποσπώμενων κομματιών του σώματος του οργάνου , σε συνδυασμό με την γόμωση του εσωτερικού θαλάμου του .
Στον εσωτερικό θάλαμο του ραβδοσκοπικού οργάνου ,μπορεί ο χειριστής να επιλέξει να βάλει γόμωση κρυσταλλικών πετρωμάτων για τεχνικές λειτουργιάς ,προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες , καθαρισμούς , προστασία , ερωτήσεις , απαντήσεις κλπ .
Μπορεί να επιλέξει να βάλει γόμωση στον εσωτερικό θάλαμο από  ευγενή μετάλλων και πολυτίμων πετρωμάτων για την λειτουργία εντοπισμού και έρευνας πολυτίμων αντικειμένων & πετρωμάτων ( χρυσό , ασήμι, χαλκό , διαμάντια , ρουμπίνια, σμαράγδια  κλπ ).
Επίσης μπορεί  να επιλέξει την γόμωση  υγρών στοιχειών  για τον εντοπισμό ,νερό , αέριο , πετρελαίων κλπ .
Αυτή η κατηγορία των επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC δίνει τεράστιες δυνατότητες στον κάθε επαγγελματία ερευνητή , ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες.


Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .