Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ – PRO GOLD ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ ΙΙ

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ – PRO GOLD ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ ΙΙ
Με ειδικό θάλαμο επιλεκτικών δειγμάτων από τον χειριστή
( Διαθέσιμο σε δύο τύπους χρυσό – ασήμι )
 110

Έρευνες
Το Εκκρεμές GOLD ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ ΙΙ είναι κατάλληλο για απομακρυσμένες έρευνες πάνω σε χάρτες, για τοπικές έρευνες θαμμένων αντικειμένων και θησαυρών, με την μέθοδο ερωτήσεων απαντήσεων, έρευνες υγρών στοιχειών, έρευνες μαγνητικών και ηλεκτρικών φορτιών.
Εξειδίκευση στην ανίχνευση χρυσού, κοσμημάτων, λιρών, πολυτίμων λίθων, κενών, σπηλαίων, τούνελ, πηγάδια, είσοδοι υπόγειων στοών, μαγνητικά πεδία, ατμοσφαιρικές παρεμβολές, εδαφικές δραστηριότητες δονήσεων, καθρεπτισμένες ακτινοβολίες.
Το Εκκρεμές PRO GOLD ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ ΙΙ είναι κατασκευασμένο χειροποίητα από ευγενή μέταλλα και ειδικά σχεδιασμένο μεγάλης αγωγιμότητας στην ανίχνευση εγγενών μετάλλων (χαλκό, ασήμι , χρυσό). Κατάλληλο για επαγγελματίες ερευνητές στην Ραβδοσκοπία & Τηλεραβδοσκοπία .
Η υψηλή ευαισθησία και η μεγάλη αγωγιμότητα κατατάσσει τα ραβδοσκοπικά οργάνα στην κορυφή των οργάνων ανίχνευσης και πρόγνωσης σε επίκαιρα θέματα που μπορεί να απασχολεί έναν επαγγελματία ραβδοσκόπο ερευνητή που βαδίζει το μυστικό μονοπάτι της ανακάλυψης.
Αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο έχει κατασκευαστεί και σχεδιαστεί χειροποίητα εξ ολοκλήρου από τον ερευνητή ραβδοσκόπο Αντώνη Βλάχο, εμπνευσμένος από την τέχνη της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων της αρχαία Ελλάδα. Είναι όργανο που χρησιμοποιείται έως και σήμερα σε δύσκολες έρευνες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Θάλαμος δειγμάτων
Το Εκκρεμές PRO GOLD ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ ΙΙ έχει σχεδιαστεί με εσωτερικό θάλαμο επιλεκτικών δειγμάτων από τον χειριστεί επαγγελματία ερευνητή. Τα ραβδοσκοπικά όργανα για να λειτουργήσουν χρειάζονται μάρτυρα δηλαδή να κρατάμε ένα δείγμα του ίδιου μετάλλου το όποιο αναζητάμε. Ερευνώντας για χρυσό το ραβδοσκοπικό όργανο πρέπει να είναι σε επαφή με το χρυσό .
Όταν το ραβδοσκοπικό όργανο είναι εξ’ ολοκλήρου επίχρυσο και έχει θάλαμο δειγμάτων που μπορούμε να τοποθετήσουμε και επιπλέον εσωτερικό μάρτυρα έχει καλύτερη ανταπόκριση στην εύρεση χρυσού και δεν κάνει σφάλματα στην ανίχνευση.
Ο μάρτυρας στο εσωτερικό του ραβδοσκοπικού οργάνου λειτουργεί ηλεκτρομαγνητικά με την μέθοδος των ιόντων και του ιονισμού.
Απόσταση έρευνας
Το Εκκρεμές PRO GOLD ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ ΙΙ μπορεί να ανιχνεύσει έως και ένα χιλιόμετρο απόσταση με μεγάλη ακρίβεια. Ο συνδυασμός των συγκεκριμένων μετάλλων που έχει κατασκευαστεί αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο σε συνδυασμό των γομώσεων του εσωτερικού θαλάμου δειγμάτων εξασφαλίζουν στον χειριστή να έρευνα μεγάλες εκτάσεις.
Βάθος έρευνας
Το Εκκρεμές PRO GOLD ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ ΙΙ μπορεί να ανιχνεύσει έναν θαμμένο στόχο σε πολύ μεγάλο βάθος που ξεπερνά τα 100 μέτρα. Η υψηλή ευαισθησία του είναι ικανή να εντοπίσει ένα θαμμένο στόχο και να φανερώσει την ταυτότητα του .

Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .