Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Μονή ραβδοσκοπική βέργα μαγνητικών έλξεων Magnetic Gold

Μονή ραβδοσκοπική βέργα μαγνητικών έλξεων Magnetic Gold
(Κατηγορία επαγγελματικών ραβδοσκοπικών DYNAMIC )
 320

  • Απόσταση έρευνας: 600 μέτρα
  • Βάθος εντοπισμού: 60 μέτρα
Μονή βέργα μαγνητικής ραβδοσκοπίας Magnitic Gold , με υψηλή αγωγιμότητα στην εύρεση χρυσών αντικειμένων ( λίρες , κοσμήματα , φυσικό χρυσό, κλπ  ) . Η μαγνητική ραβδοσκοπική  βέργα εντοπίζει κάθε θαμμένο η επιφανειακό πολύτιμο  αντικείμενο σε μεγάλο βάθος και απόσταση.

Η μονή βέργα Magnitic Gold έχει κατασκευαστεί με ειδική βελόνα κεραία μαγνητικής έλξης για τον εύκολο εντοπισμό ευγενών μετάλλων , η πρωτοποριακή βελόνα του ραβδοσκοπικού οργάνου , έλκεται από των μαγνητισμό των ιόντων που δημιουργούνται  από τα θαμμένα ευγενή μέταλλα .Το μαγνητικό ραβδοσκοπικό όργανο έχει κατασκευαστεί για να αντιδρά αμέσως με συγκεκριμένες  μαγνητικές κινήσεις κατεύθυνσης και περιστροφής σε κάθε επιθυμητό στόχο που εντοπίζει.

Ο σχηματισμός  των μετάλλων κατασκευής έχει γίνει με ειδικό τρόπο κοπής laser για μεγάλη ακρίβεια στην μαγνητική έλξη των ιόντων ,με παράλληλο συνδυασμό συγκεκριμένων γραμμαρίων επιμεταλλώσεων ευγενών μετάλλων. Για την απόλυτη ακρίβεια στον εντοπισμό των επιθυμητών στόχων.
Αυτό το μαγνητικό ραβδοσκοπικό όργανο δεν έχει κοινή λειτουργία  με όλα τα άλλα ραβδοσκοπικά όργανα στον τρόπο εντοπισμού , η ανίχνευση γίνεται μέσω των μαγνητικών πόλων της γης  και των αντικειμένων με ένα μοναδικό συνδυασμό φυσικών δυνάμεων.
Τα μαγνητικά κύματα της Γης που εκπέμπουν οι μαγνητική πόλοι φορτίζουν τα θαμμένα ευγενή μέταλλα με ιόντα ( Γνωστό φαινόμενο  στην φυσική έως ιονισμός ), που με την σειρά τους αυτά τα ιόντα δημιουργούν ένα μαγνητικό κύκλο γύρο από το σώμα των  αντικειμένων  και  εκπέμπονται έξω από το έδαφος.
Η μαγνητική βελόνα του ραβδοσκοπικού οργάνου λόγο της ειδικής κατασκευής της , ανιχνεύει τα ιόντα των αντικειμένων αμέσως σε όλες τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες που επικρατούν στον περιβάλλοντα χώρο

Η κινήσεις του μαγνητικού οργάνου είναι πολύ σταθερές και με μεγάλη ακρίβεια δίνοντας την δυνατότητα στον χειριστή να κάνει ανίχνευση πολυτίμων αντικειμένων  πολύ γρήγορα σε κάθε επιθυμητό στόχο.
Το μαγνητικό ραβδοσκοπικό όργανο απομακρυσμένης ανίχνευσης  Magnitic Gold έχει πολλές επιπλέων δυνατότητες στην ανίχνευση , μπορεί με την ίδια ευκολία να ανίχνευση και πολύτιμα πετράδια ,  διαμάντια , ρουμπίνια , σμαράγδια, ζαφείρια , κλπ.
Ακόμα μια δυνατότητα που έχει είναι η ανίχνευση σε ΚΕΝΑ , πηγάδια , σπήλαια , τούνελ , κλπ .
Αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο εκτός των  άλλων παραπάνω δυνατοτήτων ,έχει και μια μοναδική δυνατότητα στον εντοπισμό  χαρτονομισμάτων , η μαγνητική βελόνα του οργάνου αντιδρά με κινήσεις κατεύθυνσης και περιστροφή εντοπισμού  αμέσως  στην μαγνητική ταινία ασφαλείας που έχουν όλα τα χαρτονομίσματα.

Το σετ περιλαμβάνει
  • 1 Αποσπώμενη μαγνητική κεραία
  • 1 Αποσπώμενη λαβή
  • 1 Πηνίο κυκλικό λήψης
  • 1 Ενισχυτή σημάτων V.R.C 811
  • 1 Μάρτυρας χρυσού
  • 1 Θήκη μεταφοράς παραλλαγής
  • 1 DVD Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά & Τεχνικές ραβδοσκοπίας
  • Κάρτα εγγύησης 2 χρόνια
  • Κάρτα μέλλους ( έκπτωσης )


Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr