Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΒΕΡΓΕΣ ( Γ ) ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ GOLD IPPON

ΒΕΡΓΕΣ ( Γ ) ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ GOLD IPPON
Αποσπώμενες βέργες Γ ραβδοσκοπίας
 190

  • Απόσταση έρευνας: 500 μέτρα
  • Βάθος εντοπισμού: 30 μέτρα
Οι βέργες Γ ραβδοσκοπίας GOLD IPPON είναι σχεδιασμένες με αποσπώμενα μέρη που συνδέονται μεταξύ τους με ειδικούς βιδωτούς συνδέσμους. Για εύκολη και διακριτική μεταφορά, ο χειριστής μπορεί να έχει πάντα μαζί του το σετ των βεργών μια που ο όγκος και το μέγεθος των βεργών αποσπάται και γίνεται πολύ μικρός με δυνατότητα να χωρεί ακόμα και στην τσέπη του χειριστή.

Η επανασύνδεση των βεργών είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Προσφέρουν τον χειριστή την δυνατότητα για εύκολη και διακριτική έρευνα με ένα ραβδοσκοπικό όργανο υψηλών προδιαγραφών.

Η ελαφριά και λεπτή κατασκευή του οργάνου προσφέρουν στον χειριστή τον άμεσο εντοπισμό του κάθε στόχου. Οι βέργες Γ ραβδοσκοπίας GOLD IPPON είναι κατασκευασμένες με ευγενή μέταλλα υψηλής αγωγιμότητας και λαμβάνουν εκπομπές θαμμένων αντικειμένων ακόμα και σε δύσκολες εδαφικές καταστάσεις.

Οι λεπτές κεραίες που έχει αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο το κάνουν να αντιδρά στιγμιαία στον κάθε στόχο χωρίς προθέρμανση. Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο αντιδρά διαφορετικά στο κάθε θαμμένο μέταλλο που εντοπίζει στο έδαφος. ο χειριστής μπορεί να καταλαβαίνει αμέσως των διαχωρισμό αλλά και την αξιοπιστία του στόχου.
Οι βέργες Γ ραβδοσκοπίας GOLD IPPON είναι ένα ραβδοσκοπικό όργανο που μπορεί να προσφέρει στον χειριστή πολλές δυνατότητες ανίχνευσης και τεχνικές πάνω στην έρευνα.Τα αποστωμενα μέρη του οργάνου μπορούν να συνδεθούν με διαφόρους τρόπους, το μήκος των κεραιών ρυθμίζετε κατά επιλογή του χειριστή.

Οι βέργες Γ ραβδοσκοπίας GOLD IPPON μπορούν να εντοπίζουν στόχους σε μεγάλες αποστάσεις και σε μεγάλο βάθος. Η λεπτή γραμμή σχεδιασμού των βεργών έχει γίνει για να έχουν πολύ υψηλή αγωγιμότητα ακόμα και σε πολύ μικρά αντικείμενα.

Εγγύηση
Η βέργα ( Ι ) ραβδοσκοπίας – GOLD KRONOS έχει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργιάς.
Ράβδοι “ Γ”. Βασική λειτουργία.
Οι ράβδοι Γ όπως υποδηλώνει το όνομα τους, είναι εργαλεία σχήματος Γπου κατέχονται από το μικρότερο άκρο του Γ. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε ζευγάρια, ένα σε κάθε χέρι. Τα εργαλεία αυτά φτιάχνονται συνήθως από μεταλλική ράβδο. Κάποιοι προτιμούν να τοποθετούν μανίκια στο μικρότερο άκρο έτσι ώστε να κουνιούνται πιο εύκολα. Οι  αρχάριοι  συχνά κατασκευάζουν ράβδους Γ από δύο συρμάτινες κρεμάστρες, θεωρώ ότι αυτό το μέταλλο είναι πολύ λεπτό και μπορεί εύκολα να ταλαντεύεται  από τον άνεμο περισσότερο από ότι είναι άνετο.
Αυτός είναι ο λόγος που εγώ προτιμώ ένα βαρύτερο εύρος σύρματος με ειδικές επιμεταλλώσεις  και ειδικά φίλτρα μαγνητικά στο εσωτερικό τους . Ας προσπαθήσουμε έναν στόχο για να κάνετε την εξάσκησή σας με ράβδους Γ. Εντοπίστε από πού μπαίνει ο σωλήνας του νερού στο σπίτι σας (εκεί είναι συνήθως ο κύριος διακοπής για το νερό). Στη συνέχεια, πηγαίνετε έξω και να προσπαθήστε να αναζητήσετε το σωλήνα. Πηγαίνετε στο σημείο όπου ξέρετε ότι φεύγει από το σπίτι. Κρατήστε τις ράβδους Γ χαλαρά στα χέρια σας με τα μακριά άκρα τους να σημαδεύουν μπροστά σας, για μένα έχει κάτι από τα αίσθηση του να είσαι ένας καουμπόη με τα έξι όπλα έξω και έτοιμος να πυροβολήσει, βεβαιωθείτε ότι τα μακριά άκρα των ράβδων βλέπουν ελαφρώς προς τα κάτω για να μη κουνιούνται οι ράβδοι με δική τους πρωτοβουλία. Αυτή είναι η θέση αναζήτησης για ράβδους Γ.
Βεβαιωθείτε ότι το μεγαλύτερο άκρο του Γ δεν στηρίζεται στα δάχτυλά σας. Πείτε στον εαυτό σας «Ψάχνω για το σωλήνα που φέρνει νερό στο σπίτι μου και θέλω τις ράβδους να σταυρώσουν όταν περνώ πάνω από εκείνο το σημείο.” Περπατήστε με αυτοπεποίθηση πάνω από το γκαζόν σας με την προσδοκία ότι οι βέργες σας θα σταυρώσουν. Εάν δεν έχετε καμία ιδέα για το από πού μπαίνει το νερό στο σπίτι σας, βάλτε στο πάτωμα του σαλονιού σας πέντε ή έξι μέτρα νήμα πλεξίματος ή κορδόνι, και ψάξτε γι’ αυτά (μπορείτε να το βάλετε κάτω από το χαλί για να γίνει λίγο πιο αυθεντικό, αν επιθυμείτε). Το κύριο σημείο εδώ είναι ότι ψάχνετε για ένα γνωστό στόχο. Παρακαλώ δοκιμάστε τουλάχιστον μία από αυτές τις δύο ασκήσεις τώρα.
Δεν λειτούργησε. Δεν σταύρωσαν οι ράβδοι! Μερικές φορές οι αρχάριοι εκφοβίζονται από αυτά τα νέα εργαλεία. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ραβδοσκοπικοί ράβδοι είναι εργαλεία που δουλεύουν για σας όχι το αντίθετο. Με αυτή την έννοια, είναι λίγο σαν τα ζώα που χρειάζεται να εκπαιδευτούν. Προσπαθήστε να αγαπήσετε τη σταθερότητα. Εργάζονται για σας. Δείξτε τους τι θέλετε. Μόλις πλησιάσετε και πάλι το σωλήνα του νερού ή το κορδόνι με τις ράβδους L στη θέση αναζήτησης. Όταν τα χέρια σας είναι πάνω από το στόχο, περιστρέψτε τους αντίχειρές σας τον έναν προς τον άλλο. Αυτό είναι σωστό, γιατί  κάνουν τις ράβδους να σταυρώσουν. Αυτό που κάνετε υποδηλώνει στο υποσυνείδητό σας πώς θέλετε να ανταποκρίνονται οι ράβδοι. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε έξι ή επτά φορές για να επιτευχθεί τη σύνδεση. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε για αρκετές ημέρες ή ακόμα και για μια εβδομάδα, αλλά, αργά ή γρήγορα, οι ράβδοι Γ θα αρχίσουν να σταυρώνονται από μόνοι τους. Όταν βιώνετε αυτή την αίσθηση, συνεχίστε να περπατάτε πάνω από το στόχο σας δίνοντας όλο και μεγαλύτερη προσοχή στο γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν μετακινούνται οι ράβδοι συνειδητά. Όταν μπορείτε να περπατάτε πάνω από το στόχο, και να ξέρετε ότι οι αντίχειρες δεν περιστρέφονται ο ένας προς τον άλλο, τότε είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Πηγαίνετε σε ένα φίλο που δεν θα τον πείραζε να ψάξετε γύρω από το σπίτι του. Με τις ράβδους Γ σε θέση αναζήτησης, περπατήστε γύρω από το εξωτερικό του σπιτιού. Ανακοινώστε αυτό που ψάχνετε όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε. “Θέλω οι ράβδοι μου να σταυρώσουν πάνω από το σωλήνα που μεταφέρει το νερό μέσα στο σπίτι.” Καθώς περπατάτε, είναι σημαντικό να κρατήσετε μια σαφή εικόνα του στόχου στο μυαλό σας και να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε αυτό το στόχο. Εγώ χρησιμοποιώ μία «μάντρα».
Μάντρα είναι ήχοι, φράσεις, ή σύντομες προσευχές που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά που βοηθούν τον πνευματικό αναζητητή για να κρατηθεί επικεντρωμένος. Στην περίπτωση της ραβδοσκοπίας για το σωλήνα ύδρευσης, θα έλεγα ξανά και ξανά σε κάθε βήμα «σωλήνας ύδρευσης, σωλήνας ύδρευσης, σωλήνας ύδρευσης.» Αυτό δεν πρέπει να το πούμε προφορικά, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει στην αρχή. Θα σας κρατά επικεντρωμένους στο έργο των χεριών σας.
Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την αποτυχία στη ραβδοσκοπία είναι ότι μεταξύ της διατύπωσης της ερώτησης και της κίνησης του εργαλείου ραβδοσκοπίας που δείχνει την απάντηση, υπάρχει η ανάγκη του ραβδοσκόπου (συνειδητή ή ασυνείδητη) να επηρεάζει την απάντηση. Θα πάρετε αυτό που θέλετε. Όπως ψάχνετε στο σωλήνα ύδρευσης στον κήπο του φίλου, αν σκεφτείτε «θα πρέπει να είναι εκεί, κοντά του στον κεντρικό δρόμο» εκεί ακριβώς θα διασταυρωθούν οι βέργες. Δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας, ως ραβδοσκόπο, να έχει προσδοκίες.
Μια μάντρα μπορεί να βοηθήσει εδώ, δεδομένου ότι όχι μόνο σας κρατά επικεντρωμένους, αλλά  επίσης δεν θα σας δώσει το χρόνο ή την ευκαιρία να σκεφτείτε «Πρέπει να είναι εκεί».

Όταν οι βέργες σταυρωθούν, τότε μπορείτε να πάτε μέσα στο σπίτι του φίλου και να δείτε αν έχετε δίκιο. Αν ναι, συγχαρητήρια. Αν οι βέργες σας σταυρωθούν πέρασε κάπου αλλού εκτός από εκεί ο σωλήνας ύδρευσης μπαίνει στο σπίτι, ίσως πέρασαν πάνω από ένα άλλο σωλήνα ή έναν παλαιότερο σωλήνα μολύβδου που χρησιμοποιείται για να φέρει το νερό, ή το σωλήνα με το σηπτικό σύστημα δεξαμενής. Εν πάση περιπτώσει, πηγαίνετε και πάλι έξω και βρείτε το σωλήνα ύδρευσης. Τώρα ξέρετε πού είναι. Αισθανθείτε την απάντηση. Μπορείτε να σκεφτείτε κάθε δυνατό τρόπο για να εντοπίσετε αυτό το σωλήνα, καθώς διασχίζετε το γρασίδι ή τον κήπο;
Και πάλι, αν χρησιμοποιήσετε νήματα κάτω από μια κουβέρτα, ή ένα φίλος σας έχει κρύψει  κάτω από ένα από τα χαλιά στο σαλόνι σας ή μια παρόμοια θέση ένα νήμα. Αν δεν έχετε χαλιά, χρησιμοποιήστε φύλλα εφημερίδας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ράβδους Γ για να αναζητήσετε το νήμα με τον ίδιο τρόπο που θα ψάχνατε για το σωλήνα νερού στον κήπο ενός φίλου σας. Όταν θα έχετε βρει το νήμα, θα μπορείτε να μάθετε προς ποια κατεύθυνση βρίσκεται σε λειτουργία; Αυτή η ικανότητα εντοπισμού του στόχου είναι μια ικανότητα που θα έρθει σε πρακτικό επίπεδο αργότερα.
Μέχρι τώρα, οι Γ βέργες σας έχουν σταυρωθεί μόνο προς τα μέσα. Σταθείτε κοντά σε έναν από τους σωλήνες νερού ή το κομμάτι του νήματος και πείτε  «Όταν πλησιάζω το στόχο που θέλω οι ράβδοι Γ να σταυρώσουν προς τα έξω αντί προς τα μέσα. Όταν είμαι πάνω από το στόχο που θέλω να απλώνονται έτσι όπως τα χέρια μου πάνω από το στόχο, οι βραχίονες των ράβδων Γ απλωθούν έτσι ώστε να είναι ακριβώς απέναντι μεταξύ τους. ” Δεν έχει σημασία από ποια κατεύθυνση θα προσεγγίσετε το σωλήνα ή τα νήματα, θα διαπιστώσετε ότι όταν είστε ακριβώς είναι πάνω από το στόχο οι βέργες σας θα εναντιωθούν η μία προς την άλλη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να πείτε προς ποια κατεύθυνση ο σωλήνας ή το νήμα βρίσκεται!
Υπάρχουν φορές που θα θέλετε οι ράβδοι Γ να σταυρώνουν προς τα μέσα και άλλες φορές, που θα θέλετε να σταυρώνουν προς τα έξω. Το σημαντικό ζήτημα εδώ είναι ότι φαίνεται να πηγαίνουν «από μόνοι τους» και ότι σε καμία περίπτωση δεν λυγίζετε συνειδητά τους καρπούς σας. Φυσικά μπορείτε να κάνετε τις ράβδους να πάνε είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο με το στρίψιμο των καρπών σας, αλλά ποιον κοροϊδεύετε;



Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr