Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ – GOLD ERMIS

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ – GOLD  ERMIS
 210

( Διαθέσιμο σε δύο τύπους  χρυσό – ασήμι )
Το Εκκρεμές Ραβδοσκοπίας – GOLD  ΕΡΜΗΣ  είναι κατασκευασμένο από ειδικά κράματα ευγενή μετάλλου  υψηλής αγωγιμότητας. O σωστός συνδυασμός  των μέταλλων που έχει  κατασκευαστεί το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανo  το κάνει να μπορεί να εντοπίζει εύκολα και με ακρίβεια  στόχους ακόμα και στις ποιο δύσκολες ατμοσφαιρικές και εδαφικές συνθήκες.

Το Εκκρεμές Ραβδοσκοπίας  – GOLD  ΕΡΜΗΣ  είναι  ένα πολύτιμο  επαγγελματικό όργανο ανίχνευσης   με πολλές δυνατότητες. ο σωστός  συνδυασμός  των μετάλλων κατασκευής  με την  σωστή σχεδίαση  το κάνουν να είναι  ειδικευόμενο  στον εντοπισμό θαμμένων  πολυτίμων αντικειμένων π.χ. χρυσές λίρες, κοσμήματα, πολύτιμων λίθων.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ  
Θάλαμος δειγμάτων :
Το Εκκρεμές -GOLD  ΕΡΜΗΣ  έχει κατασκευαστεί με εσωτερικό θάλαμο δειγμάτων  για επιλεκτική ανίχνευση  από τον χειριστή. Η επιλεκτική γόμωση του εσωτερικού θαλάμου του ραβδοσκοπικού οργάνου  από τον χειριστή  εξασφαλίζει την ακριβές ανίχνευση του αντικειμένου που επιθυμεί χωρίς παρεμβολές από άλλα αντικείμενα.
Σχεδιασμός  :
Το Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ  έχει σχεδιαστεί  με κυκλικές καμπύλες  για να λαμβάνει άμεσα και με ακρίβεια  τις δονήσεις  των εκπομπών  των θαμμένων αντικείμενων. Η κωνική άκρη στο κάτω μέρος  του ραβδοσκοπικού  οργάνου  έχει  σχεδιαστεί για να εντοπίζει με ακρίβεια το σημείο που είναι θαμμένος ο στόχος και να οδηγεί τον χειριστή ακριβός πάνω στον στόχο.
Βάθος ανίχνευσης :
Το Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ είναι κατασκευασμένο για πολύ μεγάλο βάθος ανίχνευσης που ξεπερνά τα 30 μέτρα βάθος χωρίς να επηρεάζετε από εδαφικές συνθήκες.
Απόσταση ανίχνευσης :
Το Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ είναι κατασκευασμένο για μεγάλη απόσταση ανίχνευσης που ξεπερνά τα δυο χιλιόμετρα χωρίς να επηρεάζεται από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες .
Κινήσεις εντοπισμού :
Το Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ κάθε φορά που εντοπίζει ένα στόχο αρχίζει να δονείτε και να κάνει κάποιες κυκλικές κινήσεις ανάλογες με τον προγραμματισμό που του έχει κάνει ο χειριστής.
Εύκολος χειρισμός ανίχνευσης :
Με το   Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ και οποίο άπειρος χειριστής μπορεί να το λειτουργήσει από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσει στα χέρια του. Η άμεση ενεργοποίηση του εκκρεμές στην ανθρώπινη ενέργεια  οφείλετε στην αγώγιμη κατασκευή του και στον εσωτερικό θάλαμο δειγμάτων μαρτύρων που προκαλεί ηλεκτρομαγνητισμό έλκοντας όλες τις επιθυμητές εκπομπές των  στόχων  έρευνας.
Εντοπισμός ψυχοενεργιακών και παραφυσικών δονήσεων :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ είναι το καταλληλότερο ραβδοσκοπικό όργανο που μπορεί να εντοπίζει τις χαμηλές συχνότητες ψυχοενεργιακών και παραφυσικών δονήσεων. Η υψηλή ευαισθησία του είναι ικανή να εντοπίσει κάθε πηγή ενέργειας αμέσως από όπου και αν προέρχεται, σε δύσκολες ατμοσφαιρικές συνθήκες με έντονη δραστηριότητα.
Αυτόματη φόρτιση ενέργειας :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ φορτίζει αυτόματα από την ενέργεια του χειρίστη από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσει  στα χέρια του. Δεν χρειάζεται προθέρμανση από τον χειριστή όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα ραβδοσκοπικά όργανα.
Ανάγνωση θερμότητας ( ΑΥΡΑ ) ζωντανών οργανισμών :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ είναι κατάλληλο για την ανάγνωση της Αύρας σε ζωντανούς οργανισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διάγνωση, πρόληψη, θεραπεία διαφόρων  ψυχικών αντιδράσεων.
Προβλέψεις :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ έχει την δυνατότητα εντοπισμού ζωντανών οργανισμών, για  την πρόβλεψη των δραστηριοτήτων τους  στο  παρελθόν ή στο μέλλον. Προσφέρει τη δυνατότητα στον άπειρο χειριστή να  αποκτήσει  σημαντικές πληροφορίες για θέματα που τον απασχολούν.    Οι προβλέψεις ακόμα και σε καταστάσεις, πράγματα  φανερώνονται μπροστά στον χειριστή  αμέσως με ξεκάθαρες ενδείξεις. Mπορεί να λειτουργήσει με μεγάλη επιτυχία και σε απομακρυσμένες έρευνες  με την μέθοδο των χαρτών, φωτογραφείων, ερωτήσεων, απαντήσεων, αριθμολογία.
Μετατροπή ενεργειών :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ λόγο του θετικού ενεργειακού κύματος που εκπέμπει όταν συνδεθεί με τον χειριστή απωθεί αμέσως κάθε αρνητική ενέργεια γύρο από τον χειριστή και από το κοντινό περιβόλων που βρίσκεται. Η συνεχόμενες  χαμηλές δονήσεις εκπομπών που ενεργοποιούνται στο συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο  με την σύνδεση του χειριστή απενεργοποιούν κάθε αρνητική ενέργεια που θα μπορούσε να αποπροσανατολίσει την επιθυμητή έρευνα μας.
Παρεμβολές :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ δεν επηρεάζεται στην έρευνα και στον εντοπισμό  από εξωτερικούς παράγοντες, ηλεκτρικές καταιγίδες, ραδιοκύματα,μαγνητικές τρύπες κλπ .Ο πυρήνας του οργάνου δημιουργεί  έντονο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εμποδίζοντας κάθε εξωτερικό παράγοντα να εισχωρήσει στον εσωτερικό του.
Απομακρυσμένη έρευνα :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ μπορεί πολύ εύκολα να εντοπίσεις και να αναγνωρίσει οπουδήποτε στόχο από οποιαδήποτε απόσταση. Μπορεί να ανιχνεύσει ένα αντικείμενο ή ένα ζωντανό οργανισμό μέσα από έναν χάρτη ή μια φωτογραφεία. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου ραβδοσκοπικού οργάνου είναι η γρήγορη πρόβλεψη αριθμών, τυχερών παιχνιδιών με  την τεχνική της αριθμολογίας.
Εντοπισμός παράλληλων διαστάσεων :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ έχει την δυνατότητα να εντοπίζει από τον φυσικό μας κόσμο τις εκπομπές παράλληλων διαστάσεων οδηγώντας  μας με   ακρίβεια  στο  σημείο διασταυρώσεις. Για τους περισσότερους ερευνητές γνωστά ως σημεία δύναμης που συγκεντρώνετε μεγάλη ποσότητα ενεργειακής  θεραπευτικής ακτινοβολίας.
Ενισχυτής σημάτων :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ  έχει δυνατότητα να συνδεθεί με ενισχυτή σημάτων για μεγαλύτερη αγωγιμότητα  στην ανίχνευση και στον εντοπισμό  των  στόχων.
Ο ενισχυτής δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο ραβδοσκοπικό όργανο GOLD  ΕΡΜΗΣ  κάνοντας το  να  λαμβάνει εντονότερα τις εκπομπές των στόχων ώστε να δίνει πιο ξεκάθαρες ενδείξεις στον χειριστή.
Κατασκευαστής :
Το  Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ έχει κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο μετά από πολλές μακρόχρονες δοκιμές και πειραματισμούς σε φυσικούς και παραφυσικούς στόχους. Η πολύχρονη εμπειρία του στις κατασκευές των ραβδοσκοπικών οργάνων εγγυούνται σίγουρα αποτελέσματα ακόμα και από άπειρους χειριστές.
Εγγύηση  καλής λειτουργιάς :
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει εγγύηση καλής λειτουργιάς εφόρου ζωής.
Κάθε αγοραστής, σε περίπτωση που δεν μείνει ευχαριστημένος, έχει την επιλογή να το επιστρέψει εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και να πάρει πίσω όλο το ποσό αγοράς.
Το Σετ Εκκρεμές – GOLD  ΕΡΜΗΣ  περιλαμβάνει :
•    1  Βιβλίο ραβδοσκοπίας του ερευνητή Αντώνη Βλάχο σε cd
•    2 Δείγματα μαρτύρων ( χρυσό, ασήμι )
•    1 Πολυτελής θήκη μεταφοράς
•    1 DVD με οδηγίες χρήσης  από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο
•    Ενισχυτής σημάτων ( προεραιτικά ).

Προσωπικό μήνυμα
Ερευνητής – Αντώνης Βλάχος
Όλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου οργάνου είναι πραγματικά  και έχουν διαπιστωθεί σε πραγματικές έρευνες.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι ένα πολύτιμο εργαλείο ανίχνευσης για ερευνητές που επιθυμούν έρευνες υλικών και πνευματικών στόχων
Σας εύχομαι καλές επιτυχίες



Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .