Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ραβδοσκοπική επαγγελματική μονή βέργα Cosmo Gold

Ραβδοσκοπική επαγγελματική  μονή βέργα Cosmo Gold
 340

  • Απόσταση έρευνας: 600 μέτρα
  • Βάθος εντοπισμού: 40 μέτρα

Η Ραβδοσκοπική επαγγελματική  μονή βέργα  ευθεία Cosmo Gold , είναι κατασκευασμένη για να κάνει ανίχνευση σε επιφανειακούς και θαμμένους στόχους με την τεχνική της ταλάντωσης και των κυκλικών κινήσεων.
Έχει κατασκευαστεί  με ειδικούς συνδέσμους αποσπώμενους για επιλεκτική σύνδεση μήκους , με δυο διαφορετικές κεφάλες επιλεκτικής αναζήτησης .
Ειδικη θήκη μεταφοράς ( αδιάβροχη – άθραυστη )

Ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ανάμεσα σε δυο κεφάλες πηνία ανάλογα τη ανάγκη της έρευνας, το πρώτο κυλινδρικό πηνίο είναι  για αναζήτηση μεσαίων και μικρών αντικειμένων σε απόσταση έως 600 μέτρα . Με το δεύτερο κωνικό πηνίο είναι για έρευνα σε μεγάλη απόσταση που ξεπερνά τα 1000 μέτρα σε μεγάλα αντικείμενα.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι ουδέτερης αγωγιμότητας και ταιριάζει σε όλους του χειριστές αμέσως,  κάνοντας ξεκάθαρες κινήσεις  ανίχνευσης και εντοπισμού. Η βέργα ραβδοσκοπίας Cosmo Gold  είναι ειδικά κατασκευασμένη για να ανιχνεύει ευγενή μέταλλα χωρίς τις παρεμβολές των άλλων μετάλλων  .
Κεραίες λήψης

Η ειδική μόνωση της λαβής και των κεραιών προσφέρουν στον χειριστή τις αυτόματες απορρίψεις όλων των άλλον μετάλλων , το γυμνό μέρος στο πάνω μέρος  της λαβής είναι το σημείο που κάνει επαφή με τον χειριστή .
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο    Cosmo Gold μπορεί να συνδεθεί αρμονικά με όλους τους ατμοσφαιρικούς και εδαφικούς  ενισχυτές συχνοτήτων.
Η λαβή του οργάνου έχει συγκεκριμένη μόνιμη γόμωση μετάλλων και πετρωμάτων για ενίσχυση στην λήψη των σημάτων από ευγενή μέταλλα.
Το σετ περιλαμβάνει
  • Λαβη με μόνιμη γόμωση
  • Αποσπώμενα 4 μέρη κεραίας
  • 2 .Κεραίες λήψης
  • Ειδικη θήκη μεταφοράς ( αδιάβροχη – άθραυστη )
  • DVD με οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά + βιβλίο ραβδοσκοπίας
  • Κάρτα εγγύησης 2 χρόνια
  • Κάρτα μέλλους


Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr