Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΕΥΝΕΣ ΧΑΡΤΩΝ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Αποκωδικοποίηση Χαρτών Κρυμμένων Θησαυρών
Η εμφάνιση  παλαιών   χαρτών και εγγράφων από την περίοδο του εμφύλιου πολέμου και της γερμανικής κατοχής  αλλά και άλλων περασμένων εποχών είναι στην αναζήτηση των περισσότερων κυνηγών θησαυρών σε όλο των κόσμο   . Η διαδικασία απόκρυψης αντικειμένων με χάρτες είναι διαδεδομένη από την αρχαιότητα σε πολλούς πολιτισμούς , και έως και σήμερα κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορες πόλις της Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό .
Αυτοί οι χάρτες εμφανίζουν περιοχές και σημείο όπου έγιναν κάποιες αποκρύψεις αντικειμένων, σε αρκετές περιπτώσεις οι συμβολισμοί σε συνδυασμό με γράμματα και αριθμούν προσδιορίζουν το ακριβές σημείο τις απόκρυψης. Σε λιγότερες περιπτώσεις προσδιορίζουν ένα σημείο όπου είναι ο ενδιάμεσος σταθμός για το τελικό σημείο της  απόκρυψης.
Και σπανιότερες περιπτώσεις είναι χάρτες που προσδιορίζουν μόνο την περιοχή χωρίς το ακριβές σημείο απόκρυψη , σε αυτές τις περιπτώσεις το ακριβές σημείο προσδιορίζεται με σύμβολα που έχουν δημιουργηθεί στον περιβάλλοντα χώρο , κάτι σαν μια συνέχεα του χάρτη.
Η αποκωδικοποίηση  αυτών τον χαρτών μπορεί να γίνει μόνο σε μια σοβαρή έρευνα συνδυάζοντας πολλούς παραμέτρους για την σωστή διάγνωση , η ραβδοσκοπία έχει παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αποκωδικοποίηση αυτών των χαρτών από τους περασμένους αιώνες και έχει φέρει τα θετικότερα αποτελέσματα.
Ο συνδυασμός των ραβδοσκοπικών οργάνων και των γνώσεων αλλά και των  εμπειριών μας  σε αυτές τις έρευνες έχουν κάνει τις σημαντικότερες αποκαλύψεις .
Τεχνικές έρευνας
Η διαδικασία της έρευνας ξεκινά με την πιστοποίηση γνησιότητας και  την επίλυση των σημαδιών και συμβόλων που φέρει ο χάρτης, για την φανέρωση της ταυτότητας των κριμένων αντικειμένων  ,στην συνέχεια με την βοήθειας της  ραβδοσκοπίας για να προσδιορίσουμε την περιοχή , και στο τελικό στάδιο η σύνθεση όλων των στοιχειών για τον εντοπισμό του ακριβές σημείου που βρίσκονται  τα κρυμμένα αντικείμενα .
Έρευνα Φωτογραφιών
Με την τέχνη της ραβδοσκοπίας μπορεί να γίνει έρευνα από απόσταση μέσω φωτογραφίας , αυτή η τεχνική χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα από πολλούς πολιτισμούς , Ελλάδα , Αίγυπτο , Ινδία , κίνα ,κλπ .  Για την εύρεση υγρών και στερεών στοιχείων στο έδαφος , αλλά και για ακόμα έναν σοβαρότερο λόγο , για την πρόβλεψη γεγονότων.
Σήμερα με τον ίδιο τρόπο και με συνδυασμό της τεχνολογίας μπορούμε μέσω από μια φωτογραφία να πάρουμε ενδείξεις για επιθυμητές έρευνες στον εντοπισμό διαφόρων κρυμμένων αντικειμένων, σε περιβόλων χώρο η σημείο  που έχουμε αποτύπωση σε μια φωτογραφία.
Η έρευνα επί φωτογραφιών δεν περιορίζεται μόνο σε αντικείμενα, αλλά εξαπλώνεται και σε άλλες αναζητήσεις με  μεγάλη αξιοπιστία, στις προβλέψεις εξελισσόμενων γεγονότων .Εύρεση χαμένων ατόμων , εντοπισμός και εξουδετέρωση  βλαβερών εκπομπών σε οικίες καταστήματα και επιχειρήσεις , ανίχνευση αρνητικών ενεργειών στο ανθρώπινο σώμα , διαγνώσεις θεραπείες ασθενειών , προβλέψεις οικονομικών θεμάτων , προσωπικών , ερωτικών ,κλπ .
Διάγνωση  Αρνητικών  Ενεργειών
Αρκετές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν τεχνικές καθαρισμών αρνητικών ενεργειών στο εργασιακό περιβάλλων με την τέχνη της ραβδοσκοπίας , εξασφαλίζοντας έτσι μόνο την υπάρξει δικτύων θετικών ενεργειών, με αποτέλεσμα την οικονομική και σταθερή ανάπτυξη των κερδών  τους .
Αντίστοιχες ενέργειες βλαβερές και αρνητικές μπορούν να υπάρχουν σε οικιακό περιβάλλων μας , προκαλώντας μας σοβαρά προβλήματα υγείας στο φυσικό μας σώμα , αλλά και στις εξελίξεις των γεγονότων. Κάθε αρνητική ενέργεια που υπάρχει γύρο μας μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις εξελίξεων απρόβλεπτα με καταστροφικά αποτελέσματα. Η τέχνη της ραβδοσκοπίας είναι μια από τις ποιο αξιόπιστες τεχνικές για την διάγνωση και εξουδετέρωση όλων αυτών  των αρνητικών ενεργειών που μας περιβάλουν.

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών ( Απομακρυσμένης έρευνας )
  •  Αποκωδικοποίηση Χαρτών Κρυμμένων Θησαυρών : 250 ευρώ
  • Έρευνα Φωτογραφιών : 50 ευρώ
  • Διάγνωση  Αρνητικών  Ενεργειών : 100 ευρώ
Διαδικασία έναρξης υπηρεσίας

Ο ενδιαφερόμενος πελάτης θα πρέπει να αποστείλει μέσω email : connecta.it@gmail.com  φωτογραφία με το επιθυμητό σημάδι ,συνοδευμένο με την απόδειξη πληρωμής του αντίτιμου πόσου.Ο χρόνος ολοκλήρωσης ανέρχεται στης 15 μέρες , από την μέρα πληρωμής.



Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .