Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ GOLD KRISTALL

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ GOLD KRISTALL
 39

Το Εκκρεμές Gold Kristall είναι κατασκευασμένο από plexiglass  και στο εσωτερικό του έχει προστεθεί ειδική μεταλλική ράβδο από ειδικά κράματα μετάλλου υψηλής αγωγιμότητας για ανίχνευση  εξ αποστάσεως.

Το Εκκρεμές  Gold Kristall κατασκευάστηκε με μια συγγεγραμμένη τεχνική για να αντιδρά με κινήσεις μόνο σε συγκεκριμένες συχνότητες που δημιουργούνται από θαμμένα αντικείμενα συγκεκριμένης αγωγιμότητας, χρυσό, ασήμι, χαλκό, κενό.
Κάθε φορά που το εκκρεμές  Gold Kristall εντοπίζει έναν στόχο  αρχίζει και κάνει κάποιες κυκλικές κινήσεις  και δονήσεις στο εσωτερικό του λόγο της ειδική ράβδου ειδικών μέταλλων που έχει τοποθετηθεί  στο εσωτερικό του. Κάθε κίνηση και κάθε δόνηση φανερώνει στον χειρίστη την ταυτότητα του αντικείμενου, την απόσταση και το βάθος.
Το Εκκρεμές  Gold Kristall, εκτός από τον εντοπισμό των αντικειμένων, είναι ειδικεύμενο στις έρευνες διαφόρων ενεργειών που προκαλούνται στην ατμόσφαιρα από διάφορες πηγές ενεργειών, ηλεκτρομαγνητικά κύματα, μαγνητικά πεδία, ηλεκτρικές παρεμβολές,δονήσεις, κλπ.
Ο χειριστής μπορεί  να εντοπίζει πηγές από βλαβερές παρεμβολές σημάτων στον συγκεκριμένο χώρο που διενεργεί την έρευνα με συγκεκριμένες τεχνικές. ο χειριστής μπορεί να κάνει διαγνώση και πρόβλεψη ασθενειών στο ανθρώπινο σώμα.
Το Εκκρεμές  Gold Kristall μπορεί ν ανιχνεύει αρνητικές και θετικές ενέργειες σε έναν περιβάλλον χώρο, φανερώνοντας στον χειριστή ξεκάθαρα τα σημεία εκπομπής. Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες μέντιουμ, οραματιστές, ερευνητές,  για προβλέψεις, προστασίες.
Το Εκκρεμές  Gold Kristall είναι ένα επαγγελματικό ραβδοσκοπικό όργανο  ειδικά κατασκευασμένο για χειριστές που δεν περιορίζονται σε έρευνες στο φυσικό περιβάλλον αλλά που θέλουν να επεκτείνουν τις έρευνες τους σε ποιο πνευματικές αναζητήσεις λαμβάνοντας κάποιες ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν σε απαντήσεις περάν από την υλη.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο προσφέρει απίστευτες δυνατότητες στις πνευματικές  και υλικές αναζητήσεις.
Το Εκκρεμές  Gold Kristall είναι κατάλληλο για έρευνες αποστάσεων σε χάρτες και φωτογραφίες ανιχνεύοντας αντικείμενα, πρόσωπα, καταστάσεις. Οι έντονες και σταθερές κινήσεις που κάνει το συγκεκριμένο εκκρεμές φανερώνουν στον χειριστή ξεκάθαρη εικόνα χωρίς να επηρεάζετε από εξωτερικούς παράγοντες.



Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .