Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Εκκρεμές επαγγελματικής ραβδοσκοπίας GOLD Magic Om

Εκκρεμές επαγγελματικής ραβδοσκοπίας GOLD Magic Om
 120

Κατηγορία DYNAMIC

To εκκρεμές Magic Om είναι κατασκευασμένο με ένα κύριο μαγνητισμένο μέταλλο ,και δυο επιμεταλλώσεις από ευγενή μέταλλα  με εσωτερικό θάλαμο μαρτύρων . είναι κατάλληλο για επαγγελματίες οραματιστές , μελλοντολόγους , αστρολόγους , εσωτεριστές.
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο έχει κατασκευαστεί ειδικά για συγκεκριμένες επαγγελματικές έρευνες που έχουν να κάνουν στην εσωτερική αναζήτηση , και στον εντοπισμό μόνο των πολυτίμων αντικειμένων στην τεχνική της απομακρυσμένης έρευνας μέσω φωτογραφιών , χαρτών ,κλπ
To εκκρεμές Magic Om λόγο της κατασκευής του και των συνδυασμό των συγκεκριμένων επιμεταλλώσεων αντιδρά αμέσως όταν στον θάλαμο μαρτύρων τοποθετηθεί γόμωση  με ενεργειακά πετρώματα  , ανάλογα τα επιθυμητά  ενεργειακά πετρώματα που θα τοποθετηθούν στον θάλαμο το εκκρεμές θα αρχίσει να κάνει τις ανάλογες κινήσεις  ανίχνευσης σε προβλέψεις ,ερωτήσεις απαντήσεις ,θεραπείες , καθαρισμούς , διαγνώσεις, κλπ .
Τοποθετώντας στο θάλαμο μαρτύρων ευγενή μέταλλα  ( χρυσό , ασήμι , χαλκό )  το ραβδοσκοπικό όργανο αρχίζει αμέσως την ανίχνευση για πολύτιμα αντικείμενα .στην περίπτωση που επιλέξουμε να  αφήσουμε κενό τον θάλαμο μαρτύρων το ραβδοσκοπικό όργανο λειτουργεία αυτόματα στην ανίχνευση κενών , καταφύγια , τούνελ, πηγάδια , σπήλαια ,κλπ .
To εκκρεμές Magic Om  είναι εξειδικευμένο για έρευνες από απόσταση και όχι σε φυσικό περιβάλλων στον εντοπισμό πολύτιμων αντικειμένων , αντιθέτως με την γόμωση ενεργειακών πετρωμάτων στον θάλαμο μαρτύρων αντιδρά σε οποιοδήποτε φυσικό η πνευματικό περιβάλλων.
Με την γόμωση των ενεργειακών πετρωμάτων μπορεί ο χειριστής να κάνει διάγνωση σε έναν περιβάλλοντα χώρο για ενέργειες που προκαλούν βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό ,επίσης ,μπορεί να κάνει διάγνωση πιθανών ασθενειών σε φυσικό σώμα , καθαρισμό βλαβερών ενεργειών κλπ.
Με την γόμωση των ενεργειακών πετρωμάτων ο χειριστής μπορεί να κάνει προβλέψεις , να λάβει απαντήσεις σε ερωτήματα , να ανιχνεύσει χαμένα άτομα μέσω χαρτών και φωτογραφείων  , αντικείμενα ,βλαβερές ουσίες σε τρόφιμα,  .
To εκκρεμές Magic Om δεν είναι ένα συνηθισμένο ραβδοσκοπικό όργανο άλλα ένα όργανο ικανό να αντιδρά με κινήσεις ξεκάθαρες σε όλες τις πνευματικές αναζητήσεις και να οδηγήσει τον χειριστή σε ασφαλές συμπεράσματα σε κάθε επιθυμητή έρευνα.
  • Το σετ περιλαμβάνει
  • Ένα εκκρεμές Magic Om
  • Μια Θήκη μεταφοράς παραλλαγής
  • Ένα dvd με οδηγίες χρήσης + τεχνικές ραβδοσκοπίας
  • Τέσσερις μάρτυρες με ενεργειακά πετρώματα
  • Κάρτα εγγύησης
  • Κάρτα μέλλους

Κατηγορία  DYNAMIC
Η κατηγορία των επαγγελματικών  ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC  έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν επιλεκτικά από τον χειριστή, υγρά και στέρεα στοιχεία , μεταλλεύματα ,ορυκτά πέτρωμα  ,αντικείμενα, λειτουργία  σε τεχνικές απομακρυσμένης αναζητήσεις  , προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες, κλπ .
Στην  κατηγορία αυτών των ραβδοσκοπικών οργάνων  ο χειριστής έχει την δυνατότητα να το ρυθμίσει για τις προσωπικές του επιθυμητές έρευνες , επιλογή των αποσπώμενων κομματιών του σώματος του οργάνου , σε συνδυασμό με την γόμωση του εσωτερικού θαλάμου του .
Στον εσωτερικό θάλαμο του ραβδοσκοπικού οργάνου ,μπορεί ο χειριστής να επιλέξει να βάλει γόμωση κρυσταλλικών πετρωμάτων για τεχνικές λειτουργιάς ,προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες , καθαρισμούς , προστασία , ερωτήσεις , απαντήσεις κλπ .
Μπορεί να επιλέξει να βάλει γόμωση στον εσωτερικό θάλαμο από  ευγενή μετάλλων και πολυτίμων πετρωμάτων για την λειτουργία εντοπισμού και έρευνας πολυτίμων αντικειμένων & πετρωμάτων ( χρυσό , ασήμι, χαλκό , διαμάντια , ρουμπίνια, σμαράγδια  κλπ ).
Επίσης μπορεί  να επιλέξει την γόμωση  υγρών στοιχειών  για τον εντοπισμό ,νερό , αέριο , πετρελαίων κλπ . Έχουν δυνατότητα σύνδεσης με ενισχυτές σήματος και γεννήτριες συχνοτήτων .
Αυτή η κατηγορία των επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC δίνει τεράστιες δυνατότητες στον κάθε επαγγελματία ερευνητή , ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες.



Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .