Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Εκκρεμές επαγγελματικής ραβδοσκοπίας GOLD 2 PLAY – ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ

Εκκρεμές επαγγελματικής ραβδοσκοπίας GOLD 2 PLAY – ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ
 185

Κατηγορία επαγγελματικών ραβδοσκοπικών DYNAMIC


Το εκκρεμές GOLD 2 PLAY έχει κατασκευαστεί με δυο βασικά μέταλλα και 4 επιμεταλλώσεις συγκεκριμένων γραμμαρίων , για υψηλές επιδόσεις γρήγορων κινήσεων επιθημάτων ερευνών.
Το εκκρεμές GOLD 2 PLAY αποσπάται σε δυο επαγγελματικά όργανα αναζήτησης , ένα για αναζήτηση πολυτίμων αντικείμενων ( χρυσές λίρες , κοσμήματα ,νομίσματα ,κλπ ) και ένα  για πνευματικές αναζητήσεις ( ερωτήσεις απαντήσεις , προβλέψεις , διαγνώσεις , θεραπείες , καθαρισμός )
Σύνθεση ραβδοσκοπικού οργάνου  1 play
Η πλήρη σύνθεση του οργάνου με τον θάλαμο μόνιμης γόμωσης  είναι για αναζήτηση πολυτίμων αντικειμένων σε μεγάλη απόσταση και βάθος σε φυσικό περιβάλλον.
 θάλαμος μόνιμης ενεργειακής γόμωσης
Ο θάλαμος γομώσεων έχει εσωτερικά του γόμωση ενεργειακών μετάλλων και πετρωμάτων για τον εύκολο και γρήγορο εντοπισμό πολυτίμων αντικειμένων, θαμμένων και επιφανειακών.
Το εκκρεμές GOLD 2 PLAY κάθε φορά που εντοπίζει έναν στόχο σε φυσικό περιβάλλον  αντιδρά με συγκεκριμένες ξεκάθαρες κινήσεις  οδηγώντας τον χειριστή στο ακριβές σημείο απόκρυψης των αντικειμένων.Οι δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις φανερώνουν την ταυτότητα από τα  ευγενή μέταλλα , οι αριστερόστροφες κυκλικές κινήσεις από τα ΜΗ ευγενή μέταλλα .
Απόσταση ανίχνευσης : 800 μέτρα
Βάθος ανίχνευσης 40 μέτρα
Δυνατότητα μέτρηση βάθους : ΝΑΙ
Σύνθεση ραβδοσκοπικού οργάνου  2 play
Το ραβδοσκοπικό όργανο αφαιρώντας το μέρος του θαλάμου μόνιμης γόμωσης , γίνετε ένα ραβδοσκοπικό όργανο αναζήτησης πνευματικών αναζητήσεων ,με εσωτερικό θάλαμο επιλεκτικής γόμωσης ενεργειακών πετρωμάτων και  μεταλλευμάτων, για απομακρυσμένη η σε τοπική αναζήτηση στο περιβάλλων χώρο που θα επιλέξει ο χειριστείς να εργαστεί .
Σε αυτή την σύνθεση είναι κατάλληλο για έρευνες μέσω χαρτών και φωτογραφείων, για καθαρισμούς  ,προβλέψεις ,προγνώσεις , θεραπείες, διάγνωση μαγνητικών πεδίον , βλαβερών ουσιών ,ηλεκτρικών εκπομπών και σημάτων  κλπ .
Η χρήση του είναι ανάλογη των ενεργειακών γομώσεων που θα επιλέξει ο χειριστής να προσθέσει στον εσωτερικό επιλεκτικό θάλαμο μαρτύρων.
Το εκκρεμές GOLD 2 PLAY είναι κατάλληλο για κάθε είδος επαγγελματικής έρευνα
Κατηγορία  DYNAMIC
Η κατηγορία των επαγγελματικών  ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC  έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν επιλεκτικά από τον χειριστή, υγρά και στέρεα στοιχεία , μεταλλεύματα ,ορυκτά πέτρωμα  ,αντικείμενα, λειτουργία  σε τεχνικές απομακρυσμένης αναζητήσεις  , προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες, κλπ .
Στην  κατηγορία αυτών των ραβδοσκοπικών οργάνων  ο χειριστής έχει την δυνατότητα να το ρυθμίσει για τις προσωπικές του επιθυμητές έρευνες , επιλογή των αποσπώμενων κομματιών του σώματος του οργάνου , σε συνδυασμό με την γόμωση του εσωτερικού θαλάμου του .
Στον εσωτερικό θάλαμο του ραβδοσκοπικού οργάνου ,μπορεί ο χειριστής να επιλέξει να βάλει γόμωση κρυσταλλικών πετρωμάτων για τεχνικές λειτουργιάς ,προβλέψεις , διαγνώσεις ,θεραπείες , καθαρισμούς , προστασία , ερωτήσεις , απαντήσεις κλπ .
Μπορεί να επιλέξει να βάλει γόμωση στον εσωτερικό θάλαμο από  ευγενή μετάλλων και πολυτίμων πετρωμάτων για την λειτουργία εντοπισμού και έρευνας πολυτίμων αντικειμένων & πετρωμάτων ( χρυσό , ασήμι, χαλκό , διαμάντια , ρουμπίνια, σμαράγδια  κλπ ).
Επίσης μπορεί  να επιλέξει την γόμωση  υγρών στοιχειών  για τον εντοπισμό ,νερό , αέριο , πετρελαίων κλπ . Έχουν δυνατότητα σύνδεσης με ενισχυτές σήματος και γεννήτριες συχνοτήτων .
Αυτή η κατηγορία των επαγγελματικών ραβδοσκοπικών οργάνων DYNAMIC δίνει τεράστιες δυνατότητες στον κάθε επαγγελματία ερευνητή , ακόμα και στις ποιο δύσκολες εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες.
Το σετ περιλαμβάνει
  1. Ένα Εκκρεμές ραβδοσκοπίας GOLD 2 PLAY
  2. Μια Θήκη μεταφοράς παραλλαγής
  3. Ένα DVD με οδηγίες χρήσης – Τεχνικές ραβδοσκοπίας – video
  4. Τέσσερις μάρτυρες ενεργειακών πετρωμάτων και μεταλλευμάτων
  5. Προσωπικό σεμινάριο 20’ λεπτά από των ερευνητή Αντώνη Βλάχο
  6. Κάρτα μέλλους
  7. Κάρτα εγγύησης 
Στοιχεία επικοινωνίας Vlachos Team
Ώρες λειτουργείας καταστήματος : από Δεύτερα έως Παρασκευή 09:00πμ έως 16:00 μμ – Σάββατο : 10:00πμ έως 14:00 μμ
Παλαιάς καβάλας 90 Αιγάλεω 12242
Κινητά : ώρες επικοινωνίας : καθημερινά 09:00 πμ έως 20:00 μμ – Σάββατο 10:00 πμ – 14:00 μμ
Τηλ : 210 5981296 What’s up 6974 115 407
Κεντρική ιστοσελίδα : www.gold-hunter.gr  για περισσότερα προϊόντα και προσφορές .